powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ευκαιρία νίκης για Έρεμπρο!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Α ρε Laftsis πάλι μας πήγες ταμείο! Δεν μας έκανε τη χάρη το Τορόντο και ηττήθηκε 3-1. Τουλάχιστον ας έτρωγε άλλο ένα γκολ να πιάναμε το όβερ 4.5 goals. Σήμερα αρκετοί αγώνες. Πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

Ξεκινάμε από τον αγώνα Έρεμπρο-Συριάνσκα. Ακόμα χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι. Οι φιλοξενούμενοι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία έχουν αδυναμίες εκτός έδρας. Αναμένω άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, που θα μπουν δυνατά και θα το καθαρίσουν από νωρίς. Σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 17 Μαρτίου επικράτησε η Έρεμπρο με 3-1, με την απόδοση τότε στο 1.66. Τώρα είναι στο 1.91. Καρφί άσσος!
Συνεχίζουμε με Δανία. Από το πουθενά ελπίδες σωτηρίας για τη Λίνγκμπι. Λογικό όταν η Οντένσε έχει 13 αγωνιστικές να κερδίσει. Απέσπασε όμως δύο συνεχόμενες ισοπαλίες εκτός έδρας από τις πρωτοπόρους. Ανώτερη ομάδα η Οντένσε. Θα το καθαρίσει εύκολα το ματσάκι για να μην αγχώνεται την επόμενη τελευταία αγωνιστική. Άσσος!

Περιληπτικά ας αναφέρουμε και μερικές επιλογές ακόμα. Από Νορβηγία παίζουμε Molde σε πολύ καλή απόδοση 2.25 στην έδρα της νεοφώτιστης Σάντνες. Πιθανός ο άσσος της Lillestrom, αξίζει στο 4.20 η πρώτη νίκη για Stabaek. Από Ισλανδία παίζουμε τον άσσο της Vestmannaeyjar.

OREBRO - SYRIANSKA:  1   Bet365 1.91
ODENSE - LYNGBY:         1   Bet365 1.67



Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου