powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ...130 ΑΠΟΔΟΣΗ! ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Πραγματοποιήθηκε χθες και επίσημα η τρανή επιβεβαίωση του στοιχήματος διαρκείας μας, που είχαμε ανοιχτό για την πρώτη φάση των ομίλων του EURO 2012! Αιτιολογημένα, όπως πάντα στο blog μας, καταφέραμε να προβλέψουμε από τις 28 Μαΐου, τις ομάδες που θα τερμάτιζαν τελευταίες και στους τέσσερις ομίλους. Περισσότερο πανηγυρικές ήταν οι τελευταίες θέσεις της Πολωνίας (4.50) και της Ολλανδίας (7.50) σε πρώτο και δεύτερο όμιλο αντίστοιχα, από τη μία λόγω αποδόσεων και από την άλλη για το λόγο πως δεν το πίστεψε σχεδόν κανείς, από τους περισσότερους που διάβασαν την ανάρτησή μας! Επειδή όμως παντού, όλα κρίνονται βάσει αποτελέσματος, η συνολική απόδοση του 130 μιλάει από μόνη της. Καλοφάγωτα, λοιπόν, σε όσους μας πίστεψαν και μας ακολούθησαν! Το blog το επόμενο διάστημα θα υπολειτουργεί, λόγω καλοκαιρινής περιόδου, μιας και το στοιχηματικό πρόγραμμα θα υπάρχει κυρίως γι' αυτούς, που θα προσπαθήσουν να βγάλουν τα σπασμένα από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Νομίζω πως δεν θα μας χρειαστεί! Παρακάτω ο λόγος! Καλό καλοκαίρι σε όλους!


Ανάρτηση 28 Μαΐου 2012

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Μιας και το στοιχηματικό κουπόνι των ημερών δεν μας αφήνει περιθώρια για ''σοβαρά'' πονταρίσματα, επιλέξαμε να ασχοληθούμε λίγο νωρίτερα με το πολυαναμενόμενο EURO 2012, μπαίνοντας στη διαδικασία να στοιχηματίσουμε από νωρίς. Ειδικά στοιχήματα, λοιπόν, τα οποία εάν επαληθευτούν θα μας πληρώσουν αρκετά καλά. Επιλογές μας θα είναι και από τους τέσσερις αρχικούς ομίλους να βγάλουμε, με συγκεκριμένη λογική, την ομάδα που πιθανόν τερματίσει τελευταία σε κάθε όμιλο ξεχωριστά. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις εκτιμήσεις μας, αναλύοντας το σκεπτικό μας για κάθε όμιλο. Ελπίζουμε να σταθούμε τυχεροί, μιας και το ρίσκο μας είναι αρκετά υψηλό, κάτι που μαρτυράνε και οι αποδόσεις που δίνονται παρακάτω:


Α' ΟΜΙΛΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ - ΡΩΣΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

Ξεκινώντας, λοιπόν, από τον όμιλο της εθνικής μας και παρατηρώντας τις αποδόσεις που δίνονται στις στοιχηματικές εταιρίες, πρώτο φαβορί για την κατάληψη της τελευταίας θέσης του ομίλου δίνεται η ελληνική ομάδα. Παρ' όλα αυτά, δεν εκτιμώ πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υστερεί πολύ από τις έτερες ομάδες του ομίλου και σίγουρα την βγάζω εκτός στοιχήματος σχεδόν με την πρώτη ματιά, καθαρά λόγω unvalue απόδοσης. Συνεχίζοντας τώρα, μεταξύ των υπόλοιπων τριών ομάδων και επιλέγοντας την τακτική της ατόπου απαγωγής, δεύτερη ομάδα που αναμένω να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις είναι αυτή της Ρωσίας. Αρκετά δυνατό ρόστερ, δίνεται ως φαβορί για την πρωτιά του ομίλου και όχι άδικα. Πρωτιά για την ομάδα του Dick Advocaat στους προκριματικούς ομίλους σε έναν αρκετά περίεργο και δύσκολο όμιλο, μπορεί να το επαναλάβει και στον συγκεκριμένο όμιλο, επίσης. Μεταξύ τώρα των δύο ομάδων που απέμειναν, η τελική επιλογή μου για την τελευταία θέση του ομίλου θα είναι η ομάδα της διοργανώτριας του τουρνουά, Πολωνίας. Πρόκειται για ομάδα η οποία θα μπορούσε να πει κανείς πως στηρίζει ολοκληρωτικά το παιχνίδι της στον επιθετικό Robert Lewandowski, που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την Borussia Dortmund, ενώ αμυντικά υστερεί αρκετά σε ποιότητα παιχτών. Από την άλλη, η εθνική ομάδα της Τσεχίας, ναι μεν δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα την μεγάλη ομάδα της Τσεχίας επί εποχές Pavel Nedved, αλλά εκτιμώ πως με το αμυντικογενές της παιχνίδι μπορεί να καταφέρει να πάρει βαθμό-ούς πιθανόν και από τα τρία παιχνίδια, χτυπώντας σε τυχόν αντεπιθέσεις με τους Milan Baros και Tomas Rosicky. Στα συν μας συγκαταλέγεται και το άγχος της Πολωνίας των ''εντός έδρας'' αναμετρήσεων. Θα μετρήσει πολύ το εναρκτήριο παιχνίδι της Πολωνίας με την εθνική μας, όπου αν δεν φύγει με τους τρεις βαθμούς εκτιμούμε πως αυξάνουμε τις πιθανότητές επιβεβαίωσης της επιλογής μας. Μεταξύ, λοιπόν, Τσεχίας (3.25) και Πολωνίας (4.50), επιλέγουμε τη δεύτερη, ελπίζοντας να δικαιωθούμε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΛΩΝΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ Α' ΟΜΙΛΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.50 Bet365


Β' ΟΜΙΛΟΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΔΑΝΙΑ

Περνάμε στον δεύτερο όμιλο τώρα, στον οποίο κατά προσωπική μου άποψη πάντα, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης και δεν είναι άλλο από την ομάδα της Γερμανίας. Πολύ δυνατό σύνολο, πολύ βαριά φανέλα, πολύ πιθανή και η παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης, γιατί όχι να στεφθεί και πρωταθλήτρια. Απομένοντας τώρα με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, πολύ είναι αυτοί που θα πιστέψουν σε εύκολη πρόκριση και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ολλανδίας. Κάτι μου λέει για πιθανό στραπάτσο των ''Οράνιε'', που ύστερα από τον τελικό τους στο Mundial με την Ισπανία, αρκετοί θα τους εμπιστευτούν ακόμα και για πιθανή κατάκτηση. Άκρως αντίθετη εκτιμώ την πορεία της προσωπικά, όπου πιθανόν να θυμίσει την Ισπανία του 2004, που τερμάτισε τελευταία, κάτι σχεδόν αδιανόητο, σε όμιλο με Ελλάδα-Ρωσία-Πορτογαλία-Ισπανία. Αουτσάιντερ, βάσει αποδόσεων, για την τελευταία θέση δίνεται η ομάδα της Δανίας, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά Τερμάτισε στην πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου, αφήνοντας πίσω της την ομάδα της Πορτογαλίας, με την οποία και ξαναβρίσκονται σε ίδιο όμιλο, αυτή τη φορά για τους ομίλους του Euro. Θα κάνει τις εκπλήξεις της η Δανία, άνευ άγχους τυχόν φαβοριτισμού, παίζοντας ελεύθερο ποδόσφαιρο, ενώ η Πορτογαλία θέλει και μπορεί να την προσπεράσει. ''Χαμένη'' από την όλη υπόθεση πιθανόν η Ολλανδία. Πιθανόν πάντα! Κάτι μου λέει για στραβοπάτημά της ήδη από την πρώτη αγωνιστική με τους Δανούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ Β' ΟΜΙΛΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 7.50 Bet365


Γ' ΟΜΙΛΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Συνεχίζουμε με τον τρίτο όμιλο, όπου εδώ αναμένουμε το φαβορί για ρόλο κομπάρσου στον όμιλο, Ιρλανδία, να επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Αρκετά τυχερή που βρίσκεται στους ομίλους της διοργάνωσης, μιας και κληρώθηκε ως δεύτερη ομίλου, με την χαμηλής δυναμικότητας Εσθονία, ως ασθενέστερη δεύτερη ομάδα των ομίλων, από την οποία και προκρίθηκε σχετικά εύκολα. Ισπανία και Ιταλία είναι οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από τον όμιλο, κάτι που πολύ δύσκολα μπορεί να σπάσει. Στο μεταξύ των Κροατίας και Ιρλανδίας, επιλέγουμε την δεύτερη για τελευταία ομίλου, στηριζόμενοι κυρίως στις εκπληκτικές εμφανίσεις των Κροατών στα νοκ άουτ παιχνίδια με την ομάδα της Τουρκίας, όπου και την απέκλεισαν, φιλοδωρώντας την με τρία γκολ στην έδρα της και κρατώντας το 0-0 στην Κροατία. Ποιοτικότερη ομάδα σίγουρα από την Ιρλανδία αυτή των Κροατών. Κρατάμε την αρχική μας επιλογή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ Γ' ΟΜΙΛΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365


Δ' ΟΜΙΛΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Κλείνουμε με τον τέταρτο και τελευταίο όμιλο, όπου με μια πρώτη ματιά, ξεχωρίζουν οι ομάδες φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση, οι οποίες δεν είναι άλλες από τις Αγγλία και Γαλλία. Ξεχωρίζουν σε ποιότητα εν συγκρίσει με τις δύο άλλες ομάδες του ομίλου. Προσωπική μου άποψη πως η πρωτιά θα καταλήξει στους Γάλλους, ενώ η δεύτερη θέση στην ομάδα της Αγγλίας. Μπορεί να επανέλθει η Γαλλία μετά το στραπάτσο της στο Mundial του 2010. Έχει τους παίχτες και την ποιότητα για την πρωτιά του ομίλου και εκτιμώ πως μπορεί να τα καταφέρει. Για τελευταία θέση ομίλου, ρισκάρουμε με την ομάδα της Σουηδίας. Στη σύγκριση μεταξύ Ουκρανίας και Σουηδίας, βγάζουμε ''νικήτρια'' τη δεύτερη, μιας και όντας καλύτερη ομάδα από την έτερη συνδιοργανώτρια, Πολωνία, πιθανόν προωθηθεί, για τυχόν πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Συνήγορο στην επιλογή μας η ασθενέστατη άμυνα των Σουηδών, δείχνοντας επιρρεπέστατη στα λάθη και αδυνατώντας να κρατήσει, ως συνήθως, μηδέν παθητικό σχεδόν σε όλα της τα επίσημα και ανεπίσημα παιχνίδια που έχει δώσει. Μαζί μας και οι αποδόσεις, που την δίνουν οριακά μεν, φαβορί δε για την τελευταία θέση του ομίλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ Δ' ΟΜΙΛΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.25 Bet365

Α' ΟΜΙΛΟΣ: 1η ΡΩΣΙΑ - 2η ΕΛΛΑΔΑ              Bet365 7.50
Β' ΟΜΙΛΟΣ: 1η ΓΕΡΜΑΝΙΑ - 2η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  Bet365 5.00
Γ' ΟΜΙΛΟΣ: 1η ΙΣΠΑΝΙΑ - 2η ΙΤΑΛΙΑ             Bet365 2.62
Δ' ΟΜΙΛΟΣ: 1η ΓΑΛΛΙΑ - 2η ΑΓΓΛΙΑ              Bet365 4.50


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου