powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΕΞΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 20!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Τρίτη σήμερα, εβδομάδα Champions League και Europa League και οι στοιχηματικές επιλογές αρκετές. Έχουμε δημιουργήσει ένα αρκετά δυνατό δελτίο από σήμερα, αλλά και από τις δύο επόμενες ημέρες, ελπίζοντας να είμαστε τυχεροί και να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Ξεκινάμε με Champions League και τον αγώνα της Arsenal με την Bayern Munich. Ειδικό θα είναι το ποντάρισμά μας σε αυτόν τον αγώνα πάνω στα συνολικά κόρνερ. Ποντάρουμε, λοιπόν, στο ότι θα σημειωθούν περισσότερα από 9 κόρνερ εκετέρωθεν, μιας και εκτιμούμε πως θα υπάρχει γρήγορος ρυθμός και από τις δύο ομάδες μπροστά από τις δύο εστίες και το ποντάρισμά μας φαντάζει ιδανικό. Δεύτερη επιλογή μας το διπλό της Barcelona από αύριο στην έδρα της Milan. Δεν είναι σαν το παλιά μεγάλα ντέρμπι το συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και αγωνιστικά η φιλοξενούμενη είναι κλάσεις ανώτερη από την ομάδα του Μιλάνου. Στο 1.53 που δίνεται το διπλό, συμπεριλαμβάνεται εύκολα στο δελτίο μας.



Οι επόμενες επιλογές μας είναι δύο καθιερωμένα σύνολα τερμάτων που εκτιμούμε έχουν μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Το πρώτο από τον αγώνα Burnley-Middlesbrough και το δεύτερο από τον αγώνα Olympiacos-Levante. Κλείνουμε με δύο μπασκετικά πονταρίσματα. Το πρώτο είναι το διπλό της Unics Kazan στην έδρα της Ulm για την πρωτιά στον όμιλο του Eurocup, μιας και η φιλοξενούμενη είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα και το δεύτερο ποντάρισμά μας είναι το διπλό με χάντικαπ του Παναθηναϊκού στην έδρα της Zalgiris με πλεονέκτημα 8.5 πόντους υπέρ του.

ARSENAL - BAYERN MUNICH:    OVER 9.5 CORNERS    Bet365 1.40
MILAN - BARCELONA:                             2                    Bet365 1.53
BURNLEY - MIDDLESBROUGH:          2-3 GOALS           Bet365 2.00
OLYMPIACOS - LEVANTE:                 2-3 GOALS           Bet365 1.95
ULM - UNICS KAZAN:                              2                    Bet365 1.67
ZALGIRIS - PANATHINAIKOS:      2 (+8.5 ΠΟΝΤΟΙ)       Bet365 1.47



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου