powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ - ΑΓΓΛΙΑ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Μετά από αρκετό διάστημα, επιστρέφουμε σήμερα στις αναρτήσεις με αρκετές επιλογές. Το κουπόνι είναι πολύ μεγάλο, παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στα  ''σωστότερα'' σημεία, ελπίζοντας να είμαστε τυχεροί.

Ξεκινάμε με απογευματινή Ιταλία που παίζεται Σάββατο αυτήν την αγωνιστική, αντί Κυριακή ως συνήθως. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Lazio που δεν έχει σκοράρει. Θα τα καταφέρει σήμερα στην έδρα της με αντίπαλο την Catania, όπου αν το συνδυάσουμε με τις σημαντικές απουσίες που έχει στα μετόπισθεν, παίρνουμε εύκολα το goal-goal στο 1.80. Συνεχίζουμε με τα πολλά γκολ στο παιχνίδι της Palermo με τη Roma. Πολύ δυνατοί επιθετικά οι γηπεδούχοι, αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη η Roma. Πάμε με τα πολλά τέρματα σε αυτό το παιχνίδι, στην ίδια απόδοση με το παραπάνω παιχνίδι. Κλείνουμε τις επιλογές μας από Ιταλία με το διπλό της Milan στην έδρα της Chievo. Τρομερή η προϊστορία για τη φιλοξενούμενη, θέλει πολύ τη νίκη, μιας και κυνηγάει τη 2η θέση που οδηγεί απ' ευθείας στο Champions League. Έκανε τις νίκες που ήθελε η Chievo, σήμερα το απόγευμα κερδίζει ο καλύτερος. Διπλό, λοιπόν, στο 1.72.

Φεύγουμε από Ιταλία τώρα και περνάμε στα εγχώρια. Το να σημειωθούν τουλάχιστον δύο τέρματα στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πας Γιάννινα θα είναι η πρώτη μας επιλογή σε απόδοση του 1.53. Πιθανό και το καθαρό over στο 2.70 στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά μας καλύπτει η παραπάνω απόδοση του. Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ τώρα μεταξύ Παναθηναϊκού και Πλατανιά, ποντάρουμε στη νίκη των πρασίνων επιτέλους από ημίχρονο στο 2.10. Ιδανικός ο καιρός για ποδόσφαιρο στην περιοχή της Καλογρέζας, αρκετός ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο, επιτακτική η νίκη για τους γηπεδούχους. Τέλος από Ελλάδα, κολλάμε και δύο μπασκετικά ποντάρισματα. Το πρώτο είναι ο άσσος του Απόλλων Πάτρας με τον Πανελευσινιακό, με το χάντικαπ των 5.5 πόντων κατά των γηπεδούχων και το δεύτερο είναι το καθαρό διπλό των Τρικάλων στην έδρα του Κοροΐβου Αμαλιάδας. Λίγες στροφές πριν το τέλος της Α2, η νίκη σε μια δύσκολη έδρα θα δώσει επιπλέον ώθηση στα Τρίκαλα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Κλείνουμε με αγγλικά πονταρίσματα. Ξεκινάμε με τον άσσο της Manchester City με τη Newcastle, σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα. Επιστροφή στις νίκες σήμερα για τους ''Πολίτες'' με τη Newcastle αδιάφορη, έχοντας στο νου της το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Europa League με την Benfica. Δεύτερο ποντάρισμά μας από την ερασιτεχνική κατηγορία της Αγγλίας. Στεκόμαστε στο παιχνίδι της Grimsby Town με την Barrow. Μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, για να παραμείνουν εντός της ζώνης των play-off. Η επικράτησή τους παίζεται στην απόδοση του 1.61 και τη συμπεριλαμβάνουμε σε δελτίο μας. Τελευταίο παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει από το νησί είναι αυτό της Southampton με την Chelsea. Μεταξύ under και over εκτιμούμε πως θα κυμανθεί το σκορ, για το λόγο αυτό ποντάρουμε στο καθιερωμένο σύνολο τερμάτων 2-3 goals.

ΙΤΑΛΙΑ
LAZIO - CATANIA:                           GOAL-GOAL      Bet365 1.80
PALERMO - ROMA:                      OVER 2.5 GOALS   Bet365 1.80
CHIEVO - MILAN:                                    2                Bet365 1.72


ΕΛΛΑΔΑ
ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ:                OVER 1.5 GOALS   Bet365 1.53
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:             1/1              Bet365 2.10
ΑΠΟΛ. ΠΑΤΡΑΣ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ:        1 (-5.5 ΠΟΝΤΟΙ)    Bet365 1.90
ΚΟΡΟΪΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ:         2                Bet365 1.85


ΑΓΓΛΙΑ
MAN. CITY - NEWCASTLE:       1 & OVER 3.5 GOALS   Bet365 2.60
GRIMSBY TOWN - BARROW:                     1                  Bet365 1.61
SOUTHAMPTON - CHELSEA:             2-3 GOALS           Bet365 2.00



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου