powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 5/5!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλό μήνα! 5/10 επιτυχημένες εκτιμήσεις είχαμε την τελευταία φορά, αφού μερικά από τα παιχνίδια που είχαμε προτείνει χάθηκαν στο νήμα, ενώ άλλα πιο εύκολα, βάσει τελικού αποτελέσματος. Ποντάραμε σωστά παρ' όλα αυτά και σε γενικές γραμμές μένουμε ικανοποιημένοι. Δευτέρα σήμερα, με τις επιλογές στοιχηματισμού να είναι αρκετές. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι που κλείνει την 27η αγωνιστική της Superlegue. Το φετινό τρένο που λέγεται Αστέρας Τρίπολης κάνει στάση στη Νέα Σμύρνη. Παραδοσιακά δυνατή έδρα αυτή των ''κυανέρυθρων'', εκτιμούμε πως θα δυσκολέψει αρκετά τους φιλοξενούμενους για εκ νέου τρεις βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Πανιωνίου κατηφορίζει στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, οπού για τον τελευταίο η νίκη κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτακτική. Εκτιμώ πως τουλάχιστον δεν θα ηττηθεί απόψε η ομάδα της Αθήνας και το συμπεριλαμβάνω ως πρώτη και κύρια επιλογή στο δελτίο μου, αφού η απόδοση του 1.70 που δίνεται είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από την πρώτη κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος. Κρατάμε τα πολλά τέρματα στον αγώνα της Rosenborg με την Brann, μιας και αφενός η προϊστορία είναι απόλυτη υπέρ της επιλογής μας και αφετέρου η γηπεδούχος είναι κλασική ομάδα του over. Τρίτη μας επιλογή θα είναι από το νησί. Ποντάραμε τελευταία στην καθαρή νίκη της Grimsby, που δεν επιβεβαιώθηκε. Εκτιμούμε πως απόψε τουλάχιστον δεν θα ηττηθεί από μια ομάδα πολύ πιο κάτω βαθμολογικά από αυτή. Έδειξε πολύ καλά σημάδια την προηγούμενη αγωνιστική, αν και έμεινε στο 0-0. Η διπλή ευκαιρία δίνεται στην απόδοση του 1.40 και ποντάρεται στο δελτίο μας.

Επόμενο παιχνίδι που στεκόμαστε είναι από Αμερική και πιο συγκεκριμένα από το πρωτάθλημα Κολομβίας μεταξύ της Cucuta Deportivo και της La Equidad. Στα τελευταία της 11 παιχνίδια έχει να επιβεβαιώσει το σύνολο τερμάτων 2-3 η φιλοξενούμενη. Το ποντάρουμε απόψε, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί. Κλείνουμε τέλος με μπασκετικό ποντάρισμα και το διπλό της Fenerbahce στην έδρα της Banvitspor. Στο πρωτάθλημα δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο οι παίχτες της Fener. Μπορούν το διπλό, που δίνεται στο 1.75 και κλείνει και τις επιλογές μας για σήμερα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:               1X                Bet365 1.70
ROSENBORG - BRANN:                        OVER 2.5 GOALS   Bet365 1.53
STOCKPORT - GRIMSBY:                                X2               Bet365 1.40
CUCUTA DEPORTIVO - LA EQUIDAD:        2-3 GOALS       Bet365 1.95
BANVITSPOR - FENERBAHCE:                        2                 Bet365 1.75



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου