powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.50!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Μεγάλα πλέον τα διαστήματα αποχής από τις στοιχηματικές αναρτήσεις, μιας και το πρόγραμμα και ο καιρός δεν προδιαθέτει για κάτι τέτοιο. Παρ' όλα αυτά, ξεχωρίσαμε για απόψε μία τετράδα με αρκετά μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Πάμε να τη δούμε, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί.

Ξεκινάμε με τον πρώτο χρονικά αγώνα για το κύπελλο συνομοσπονδιών μεταξύ της Ισπανίας και της ''ομάδας'' της Ταϊτής. Εισαγωγικά στη λέξη ομάδα για το εθνικό συγκρότημα της Ταϊτής, μιας και η παρουσία τους και μόνο στο θεσμό είναι αυτή που δίνει τη χαρά στους παίχτες. Πολύ χαμηλή η δυναμικότητα της ομάδας τους, προσπαθούν να το διασκεδάσουν όσο περισσότερο μπορούν. Οι δηλώσεις τους πως μετά από τον αποψινό αγώνα θα ''τσακωθούν'' για το ποιος θα προλάβει πρώτος να πάρει φανέλα Ισπανού παίχτη, πιστεύω πως τα λέει όλα. Στοιχηματικά τώρα, οι αποδόσεις είναι για γέλια. Σκέφτηκα αρχικά το ποντάρισμα στο under 9.5 goals της Ισπανίας στο 1.40, μιας και αναμένω να δείξει σεβασμό προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά εν τέλει κατέληξα σε ειδικό στοίχημα παίχτη για γκολ. Ποντάρω, λοιπόν, στα τουλάχιστον δύο τέρματα του Fernando Torres, μιας και δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ουρουγουάη και αναμένεται να είναι ο βασικός επιθετικός απόψε. Στο 1.53 η επιλογή μας, μπαίνει πρώτη στο δελτίο μας. Στο έτερο παιχνίδι για το κύπελλο συνομοσπονδιών μεταξύ Νιγηρίας και Ουρουγουάης, ποντάρουμε στο σύνολο τερμάτων 2-3, μιας και αναμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι, μεταξύ under και over.

Προχωράμε με επιλογές από αντιεμπορικά πρωταθλήματα. Πρώτη μας στάση η Δανία και το παιχνίδι μεταξύ της Varde με την Brabrand για τη 2η κατηγορία της Δύσης. Δεν τις γνωρίζω τις δύο ομάδες, όπως άλλωστε είναι φυσικό, αλλά έτυχε να δω τα στατιστικά τους τελευταία. Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μιας και αμυντικά είναι εντελώς ανύπαρκτη. Δέχεται γκολ με τη σέσουλα στα τελευταία παιχνίδια (25 γκολ σε 8 αγωνιστικές), η αντίπαλός της απόψε σκοράρει σχετικά εύκολα, οπότε αναμένω νέο πάρτι στα μετόπισθεν της γηπεδούχου. Over του 1.44 ?? Ευχαριστώ για το δωράκι...!!!

Κλείνουμε με παιχνίδι από το λετονικό πρωτάθλημα. Jurmala εναντίον Jelgava!! Προς Θεού... Ιδέα δεν έχω από Λετονία! Πάμε και εδώ στα στατιστικά! Η Jurmala τις τελευταίες 10 αγωνιστικές, έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές, ενώ τις τελευταίες 6 αγωνιστικές επιθετικά βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν! Δεν μπορεί με τίποτα να σκοράρει! Για τα πανηγύρια επιθετικά και η φιλοξενούμενη! Παίρνω το under 3.5 για πιθανή μεγαλύτερη ασφάλεια στο 1.52! Μπορεί να με πετάξει έξω το συγκεκριμένο ποντάρισμα, μιας και δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα περισσότερο για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά δεν γίνεται να μην το ποντάρω, αφού εντοπίστηκε η επιθετική ανυπαρξία και των δύο ομάδων.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΤΑΪΤΗ:               TORRES TO SCORE OVER 1.5 GOALS  Bet365 1.53
ΝΙΓΗΡΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ:                       2-3 GOALS                       Bet365 1.95
VARDE - BRABRAND:                          OVER 2.5 GOALS                 Bet365 1.44
JURMALA - JELGAVA:                       UNDER 3.5 GOALS                Bet365 1.52


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου