powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!

Χαίρετε κύριοι!! Ασχολίαστη θα αφήσω την τελευταία ανάρτηση που αφορούσε τον τελικό του Champions League, διότι έκανα κάτι που απεχθάνονται όλοι οι απανταχού cinefil. Σας είπα το τέλος πριν δείτε την ταινία και μάλιστα με λεπτομέρειες. Κρίμα πάντως, γιατί θα μπορούσε να κάνει ακόμα ένα γκολ η Bayern με τις τόσες χαμένες ευκαιρίες και να πληρωθεί και το handicap.

Με δύο ματς από την τελευταία αγωνιστική της Primera Division και ένα από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας θα ασχοληθώ σήμερα. Ας ξεκινήσω από το αγαπημένο μου ''θέλω αλλά δε μπορώ'' και αναφέρομαι στο παιχνίδι Real Saragosa S.A.D - Club Atletico de Madrid. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλουν μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Deportivo la Corouna ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία. Δεν ξέρω τι θα κάνει η Coruna, αλλά δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη στην Saragosa. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ μια ομάδα συνονθύλευμα, που ναι μεν θέλει και παλεύει να σωθεί, αλλά δείχνει να μη μπορεί. Όταν χάνεις στην έδρα σου από τη Bilbao, φέρνεις 0-0 με τη Levante η οποία έχει παρατήσει το πρωτάθλημα εδώ και 2-3 μήνες και τρως 4 με κάτω τα χέρια από τη Betis, τότε δεν μπορείς και δεν πρέπει να σωθείς. Από την άλλη, η Atletico είναι ομάδα που βγάζει ψυχή και πάθος μέσα στο γήπεδο (στοιχεία που είχε και ο προπονητής της όταν ήταν παίχτης και φαίνεται να τα έχει μεταδώσει σωστά), δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και δεν παρουσιάζεται αδιάφορη και νωχελική. Δύσκολα θα χαριστεί σήμερα στους γηπεδούχους και θεωρώ ότι σε τόσο υψηλές αποδόσεις το διπλό αν μη τι άλλο αξίζει.

Στο έτερο ματς από την Ισπανία αναμετρούνται η Levante UD με την Real Betis. Όπως έγραψα και παραπάνω οι γηπεδούχοι έχουν παρατήσει το πρωτάθλημα εδώ και 2-3 μήνες, με τους παίχτες να σκέφτονται τις διακοπές τους, ο προπονητής το μέλλον του, που μάλλον θα είναι μακριά από το Levante και τη διοίκηση τη νέα αγωνιστική χρονιά και τις μεταγραφές. Αντίθετα, η Betis χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την Ευρώπη, ανεξάρτητα τι θα γίνει με τη Malaga και την απόφαση του CAS, οπότε μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί σήμερα. Συν τοις άλλοις, έχει σε καλή φόρμα τους επιθετικούς της Ruben Castro και Pavon οι οποίοι στους τελευταίους αγώνες σκοράρουν ακατάπαυστα. Σήμερα, θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι δε θα ρισκάρουν να κρατήσουν την ισοπαλία και θα κοιτάξουν να προηγηθούν στο σκορ και να ελέγξουν το ματς μέχρι το τέλος. Δε νομίζω να δυσκολευτούν και πολύ απέναντι στους αδιάφορους γηπεδούχους.

Τέλος, με την πολύ φορμαρισμένη Esporte Clube Vitoria (ή αλλιώς Vitoria Bahia) θα πάω σήμερα, που υποδέχεται την αναξιόπιστη φέτος CR Vasco da Gama. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δύσκολα στην έδρα τους την Portuguesa FC για την πρώτη αγωνιστική, αλλά στο πιο δύσκολο παιχνίδι με την Sao Paolo δέχτηκαν 5 γκολ και έχασαν με κάτω τα χέρια. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι εκπλήσσουν ευχάριστα με το μέχρι τώρα ωραίο ποδόσφαιρο και τους αυτοματισμούς που βγάζουν μέσα στο γήπεδο και αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Πιέσεις δέχεται και στα ανταλλακτήρια ο άσσος, με την απόδοση να αρχίζει σταδιακά να πέφτει.

Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

REAL SARAGOSA S.A.D - CLUB ATLETICO de MADRID:      2    Bet365 3.10
LEVANTE UD - REAL BETIS:                                                    Bet365 2.20
ESPORTE CLUBE VITORIA - CR VASCO da GAMA:              1     Bet365 1.83


Ksaderfos



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου