powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

12 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ!

Χαίρετε κύριοι! Ξεκίνησαν τα περισσότερα πρωταθλήματα, οπότε αρχίζουμε κι εμείς δειλά δειλά τη στοιχηματική μας χρονιά. Συνήθως έχω μια στάνταρ διαδικασία για να επιλέγω τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθώ κάθε μέρα. Αυτό που κάνω είναι να παίρνω το κουπόνι στα χέρια μου, διαβάζω όλα τα παιχνίδια ένα προς ένα, κάνοντας μια πρώτη αξιολόγηση, επιλέγω 5-10-15 από αυτά (ανάλογα με το μέγεθος του κουπονιού) και τέλος ξαναδιαβάζω αυτά που επέλεξα αρχικά ώστε να καταλήξω σε κάποια που θεωρώ πιο δυνατά. Σήμερα όμως θα σταματήσω τη διαδικασία επιλογής στο προτελευταίο βήμα χωρίς να κάνω την αξιολόγηση στα παιχνίδια που ξεχώρισα, αρχικά διότι δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες, λόγω του ότι είναι αρχή της χρονιάς. Αυτό βέβαια συνεπάγεται μεγάλο ρίσκο οπότε κινούμαστε πολύ πολύ συντηρητικά.

Πριν ξεκινήσω, τονίζω ότι σήμερα θα παραθέσω απλά σκέψεις και όχι προτάσεις. Η τελική επιλογή θα είναι δικιά σας. Αρχίζω από το πρώτο χρονικά παιχνίδι (θα ακολουθήσω χρονική κατάταξη διότι δεν θεωρώ κάποιο παιχνίδι σήμερα πιο ιδιαίτερο από τα άλλα) και πάω με το goal-goal στο FC Nuremberg - Herta BSC. Μου πέρασε και η σκέψη του over, δε θεωρώ όμως ότι μπορεί μια από τις δυο ομάδες να βγάλει μόνη της το over, οπότε επιλέγω το goal-goal. Νίκη για την Chelsea με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση αυτό. Ντεμπούτο Mourinho στον πάγκο, ενθουσιασμός και στον κόσμο και στους παίχτες, αδύναμη η Hull City φέτος, θα γύρει το γήπεδο. Μια από τα ίδια και για το παιχνίδι Borussia Dortmund - Eintracht Braunschweig. Φωτιά και φέτος η Borussia, νεοφώτιστη και ερωτηματικό οι φιλοξενούμενοι, άσσος με δύο γκολ διαφορά και πάνω. 1 DNB για τη SK Vard Haugesund ενάντια στην Strommen IF. Ντέρμπι με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χωρίς νίκη καμιά από τις δυο, δε θεωρώ ότι μπορούν να πάρουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι.

Συνεχίζω με πρώτη κατηγορία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στο under και στο no goal για το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης - Άρης. Στην τύχη επιλέγω το no goal. Έμφαση στην άμυνα θα δώσουν και οι δυο ομάδες λόγο της πρεμιέρας, 1.45 περίπου το under, 1.70 το no goal, πάω με τη μεγάλη απόδοση. Άσσος για τον Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο έτοιμοι οι αρκάδες λόγο του ότι έδωσαν παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League, άγνωστο τι θα παρουσιάσουν φέτος οι ''παγουράδες'', πιο αποδυναμωμένοι όμως σε σχέση με πέρυσι, πάω με τους γηπεδούχους. Under το Λεβαδειακός - Πανθρακικός και άσσος το ΟΦΗ - Πανιώνιος. Ίσως φέτος οι Νεοσμυρνιώτες να παλέψουν για τη σωτηρία τους. Χ2 διπλή ευκαιρία για την Club Leon μέσα στην έδρα της Pumas FC για το πρωτάθλημα του Μεξικού. Ανάποδα τα φαβορί σε σχέση με τον ΟΠΑΠ σε όλα τα ιντερνετικά site. Τους εμπιστεύομαι και τους ακολουθώ. Στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός δεν βλέπω τίποτα. Τους αφήνω να σφαχτούνε και παίζω τα 2-3 γκολ. 2 DNB για την Botafogo FC μέσα στην Associao Portuguesa. Συγγνώμη αλλά τα λεφτά μου στον Diogo δε μπορώ να τα βάλω. Τέλος, κλείνω με τον άσσο με δυο γκολ διαφορά και πάνω της Real Madrid απέναντι στην Real Betis. Σχεδόν ίδια ομάδα με πέρυσι η Real Madrid θεωρώ ότι και φέτος θα καθαρίζει τα παιχνίδια στην έδρα της με 2-3 γκολ διαφορά τουλάχιστον.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου επιγραμματικά για σήμερα. Ξανατονίζω ότι δεν αποτελούν πρόταση αφού κι εγώ εντελώς στην τύχη θα φτιάξω τρεις τετράδες και δεν θα ξανά ασχοληθώ για σήμερα. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε, η παραλία μας καλεί...!!!

FC NUREMBERG - HERTA BSC:                       GOAL-GOAL          Bet365 1.72
CHELSEA FC - HULL CITY FC:                         1 (-1.5 HC)          Bet 365 1.75
BORUSSIA DORTMUND - BRAUNSCHWEIG:      1 (-1.5 HC)          Bet365 1.36
SK VARD HAUGESUND - STROMMEN IF:             1 DNB                Bet365 1.53
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ:                           NO GOAL            Bet365 1.66
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:                  1                   Bet365 1.61
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:                       UNDER              Bet365 1.44
ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:                                                1                   Bet365 1.85
PUMAS FC - CLUB LEON:                                      X2                  Bet365 1.48
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:                 2-3 GOAL           Bet365 1.95
ASSOCIAO PORTUGUESA - BOTAFOGO FC:       2 DNB               Bet365 1.53
REAL MADRID - REAL BETIS:                          1 (-1.5 HC)          Bet365 1.40

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου