powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΞΑΝΘΗ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Γεμάτο το μεσοβδόμαδο κουπόνι με αγώνες από τα προκριματικά του Champions League και του Europa League, χωρίς ωστόσο να έχω δει κάτι αξιόλογο τις δυο προηγούμενες μέρες. Σήμερα μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον του αγώνα της Ξάνθης και ελέω αυτού του παιχνιδιού ξεχώρισα ακόμα δύο ματσάκια που μας φτιάχνουν μια ωραία τριάδα για να περάσουμε ευχάριστα το βράδυ της Πέμπτης.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι των ακριτών, όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο της ανάρτησης, δύσκολο έργο θα έχουν σήμερα κόντρα στους Βέλγους της Standard. Έχοντας δει το εντός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης με τη Λίνφιλντ (ομάδα σαφώς κατώτερη και από την Ξάνθη, αλλά βεβαίως και από τη Standard), δεν μπορώ παρά να πάω στο διπλό. Είδα μια Ξάνθη πολύ κατώτερη των περιστάσεων, δεν δημιούργησε σχεδόν ούτε μια κλασσική ευκαιρία μπροστά από την εστία των Ιρλανδών και έχασε σχετικά εύκολα με 0-1. Όλα αυτά από μια ομάδα η οποία αν έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα, μάλλον κάθε χρόνο θα μαχόταν για την παραμονή της. Γνωρίζοντας αυτό, όπως επίσης ότι σήμερα θα έχει απέναντί της μια ομάδα σαφώς καλύτερη από τον προηγούμενο αντίπαλο, με πείρα από ευρωπαϊκά παιχνίδια, τόσο επιπέδου Champions όσο και Europa League, θεωρώ ότι το διπλό θα επιβεβαιωθεί σχετικά εύκολα. Συν τοις άλλοις, η Ξάνθη δεν είναι μαθημένη να ξεκινάει την προετοιμασία της τόσο νωρίς και να δίνει επίσημα παιχνίδια τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου, πράγμα το οποίο θα της στοιχίσει όχι μόνο τώρα, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Βλέπω να κάνει μεγάλη κοιλιά στην απόδοσή της, ειδικά μετά το Γενάρη, πράγμα όμως που θα μας απασχολήσει και θα μας δώσει κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Εκτός από την Ξάνθη, το δεύτερο παιχνίδι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον για σήμερα είναι αυτό της Swansea κόντρα στην Malmo από τη Σουηδία. Ανταμοιβή για την πολύ καλή περσινή της πορεία αποτελεί για τη Swansea η έξοδος στην Ευρώπη μέσω του League Cup. Έχοντας ενισχυθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι (Boni επιθετικός από τη Vitesse πρώτος σκόρερ πέρυσι και Selvi μέσος από τη Liverpool) και κρατώντας το βασικό κορμό τους αναλλοίωτο, οι κύκνοι με πρωτομάστορα τον αξιόλογο προπονητή τους Michael Launtrup έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει ελκυστικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εκτός αυτού, όντας κλασσική αγγλική ομάδα, διαθέτει αρκετά γυμνασμένους αθλητές που δίνουν έμφαση στη φυσική κατάσταση και στο δυνατό παιχνίδι. Οι Σουηδοί της Malmo, παρόλο τις καλές τους εμφανίσεις μέχρι τώρα, θεωρώ ότι δε θα αντέξουν στο γρήγορο και δυνατό παιχνίδι των Άγγλων και θα λυγίσουν. Άλλωστε όπως δήλωσε και ο Launtrup: '' Οι παίχτες μου θα τα δώσουν όλα γιατί είναι η καλύτερη πρόβα τζενεράλε για το παιχνίδι της πρεμιέρας του αγγλικού πρωταθλήματος κόντρα στη Manchester United στις 17 Αυγούστου''.

Στο τελευταίο παιχνίδι για σήμερα η BK Hacken υποδέχεται την Ελβετική FC Thun. Καμιά από τους δυο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ως ομάδες, θα πάω όμως με τους Σουηδούς της Hacken, διότι δε θεωρώ τυχαίο το ότι απέκλεισαν τη Σπάρτα Πράγας στον προηγούμενο γύρο και μάλιστα αήττητοι. Και οι δυο είναι ομάδες που σκοράρουν και το γκολ-γκολ θα ήταν μια εναλλακτική, προτιμώ όμως τη μεγάλη απόδοση του άσσου και τη δύναμη της έδρας. Συν τοις άλλοις, αρκετό τζίρο έχει πάρει ο άσσος και στα ξένα ανταλλακτήρια μέχρι στιγμής και έχει αρχίσει η πτώση της απόδοσης. Το παιχνίδι άνοιξε με φαβορί τους φιλοξενούμενους, αυτή τη στιγμή όμως τα φαβορί αντιστράφηκαν και ο άσσος έχει αρχίσει να πέφτει κατακόρυφα.

Αυτά για σήμερα, ελπίζω πέρα από διαβασμένοι να σταθούμε και τυχεροί και εύχομαι καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

ΞΑΝΘΗ - STANDARD LIEGE:      2   Bet365 1.85
SWANSEA FC - MALMO FF:       1   Bet365 1.40
BK HACKEN - FC THUN:            1   Bet365 2.37

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου