powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Πολύ καλά την τελευταία φορά από τον φίλο Caesar, με 13/19 επιτυχημένες εκτιμήσεις. Δευτέρα σήμερα και έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια που είναι άξια στοιχηματισμού κατά την προσωπική μου άποψη. Ελπίζουμε να σταθούμε τυχεροί και να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Πρώτο και κύριο ποντάρισμά μας θα είναι η επικράτηση της Γαλλίας απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας. Η εθνική ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου, προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, χωρίς δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια Juan Carlos Navarro και Pau Gasol. Σε φιλικό παιχνίδι που ήρθαν ξανά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, την Παρασκευή που μας πέρασε, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ισπανίας με αρκετά δύσκολο τρόπο, μιας και κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο να εκμεταλλευτεί τα λάθη των Γάλλων και να περάσει μπροστά στο σκορ, διατηρώντας το μέχρι τέλους. Η εθνική ομάδα της Γαλλίας, διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ, μιας και τα 3/4 της ομάδας είναι παίχτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Μπορεί τη νίκη σήμερα η Γαλλία, βάζοντας παράλληλα τέλος στο σερί των νικηφόρων αγώνων των Ισπανών. Στο 1.55 η επιλογή μας, μπαίνει στο σημερινό μας δελτίο.

Δεύτερη επιλογή μας είναι από το παιχνίδι που κλείνει τη 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ του Εργοτέλη και του Λεβαδειακού. Επιθετικές αρετές και από τις δύο ομάδες, κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής. Ποντάρουμε στο περισσότερο συνετό over 1.5 goals στο παιχνίδι, ελπίζοντας να μας δικαιώσει. Επόμενο παιχνίδι από τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Μεταξύ under και over το παιχνίδι της St. Pauli με την Dynamo Dresden, πιστεύω πως με τα 2-3 goals είμαστε καλυμμένοι. Άσσος από Παραγουάη για το τέλος, μιας και αργά ή γρήγορα η Nacional Asuncion αναμένεται να γυρίσει στις νίκες. Αντίπαλός της για απόψε η πελάτισσά της τα τελευταία χρόνια, Sportivo Carapegua. Από τις πιο δυνατές έδρες είχε τη χρονιά που μας πέρασε η Nacional Asuncion, χωρίς νίκη ακόμα φέτος στο πρωτάθλημα, με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Άσσος του 1.61 κι ας μην έρθει ποτέ!

ΓΑΛΛΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ:                                                           1                 Bet365 1.55
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:                              OVER 1.5 GOALS   Bet365 1.50
ST. PAULI - DYNAMO DRESDEN:                               2-3 GOALS        Bet365 2.00
NACIONAL ASUNCION - SPORTIVO CARAPEGUA:            1                 Bet365 1.61

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου