powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ BRAY!

Καλησπέρα! Μικρότερο το πρόγραμμα σήμερα, αλλά και πάλι αρκετό για ημέρα Πέμπτη. Ας δούμε τις επιλογές μας. Αρχικά θα ξεκινήσω από την Ιρλανδία και την αναμέτρηση Μπρέι - Σεντ Πάτρικς. Καίγονται οι γηπεδούχοι για βαθμούς καθώς παλεύουν για τη σωτηρία και απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές. Από την άλλη, θέλουν τη νίκη και οι φιλοξενούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκονται πρώτοι με τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ντάνταλκ. Εννοείται ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερη ομάδα, αλλά οι γηπεδούχοι καίγονται περισσότερο και έχουν και πιο δύσκολο εναπομείναν πρόγραμμα, οπότε ο κάθε βαθμός είναι χρυσός. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να κερδίσουν, αλλά στις αποδόσεις που προσφέρεται αξίζει οπωσδήποτε το τουλάχιστον να σκοράρει.


Συνεχίζουμε με Ιταλία και την αναμέτρηση Ίντερ - Φιορεντίνα. Παίζουν παραδόξως πολύ καλά οι γηπεδούχοι. Αήττητοι με απολογισμό 3-1-0, έρχονται από μεγάλη νίκη 0-7 στην έδρα της Σασσουόλο. Αήττητοι και οι φιλοξενούμενοι επίσης με 3-1-0. Εγώ όμως θα στηρίξω έδρα, λόγω καλύτερης απόδοσης (ποδοσφαιρικής) και λόγω προϊστορίας: Τα τελευταία 12 χρόνια έχουν συναντηθεί 12 φορές στην έδρα της Ίντερ. Και τις 12 φορές βρήκαν νικητή τους γηπεδούχους.

Στη Νορβηγία πιθανή πρόκριση της Μόλντε στον ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στη Λίλεστρομ, αλλά δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Αντιστοίχως, λογικά κερδίζει η Ατλέτικο Νασιονάλ στο Σουνταμερικάνα απέναντι στη Μπαΐα, αλλά θα ήθελα την απόδοση γύρω στο 2.00.


BRAY WANDERERS - ST. PATRICKS:   BRAY TO SCORE   Bet365 1.80

INTER - FIORENTINA:                                     1                Bet365 1.90   

VALUE BET
BRAY WANDERERS - ST. PATRICKS:   BRAY TO SCORE OVER 1.5 GOALS   Bet365 5.00

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου