powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΚΟΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ JUVENTUS!

Χαίρετε κύριοι! Μισά συγχαρητήρια θα δώσω στον Laftsi, διότι παίζοντας οπαδικά χάλασε την υπέροχη απόδοση του 3.50 από το διπλό των Χανίων στο κύπελλο Ελλάδος. Πέρυσι κάναμε ολόκληρη κουβέντα στο chat box για ποιο λόγο δεν πρέπει να παίζουμε 2-3 γκολ βάσει καθυστέρηση σημείου. Φέτος λέμε ότι δεν παίζουμε σημείο σε παιχνίδια του Παναθηναϊκού και ως τώρα το έχουν πληρώσει (αυτοί που επιμένουν να παίζουν με το σκεπτικό ότι δε μπορεί, τώρα θα κερδίσει) τρεις φορές και έπεται και συνέχεια. Γενικά, θεωρώ κανόνα στο στοίχημα, πέρα από το να μην παίζουμε οπαδικά, να ακολουθούμε την επανάληψη και όχι την εξαίρεση. Παίζουμε ομάδες που συνηθίζουν να κερδίζουν και όχι ομάδες που πρέπει επιτέλους να κερδίσουν. Anyway, μετά τη σύντομη παρένθεση των απόψεών μου γύρω από τον τρόπο παιχνιδιού του στοιχήματος, ας πάμε στα δικά μας. Η Chelsea μας χάλασε το απόλυτο στην τελευταία ανάρτηση σε ένα παιχνίδι όπου είχε 23 τελικές έναντι 5 της Everton. Ποδόσφαιρο είναι και συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό, κρατάμε όμως την πολύ σωστή προσέγγιση των υπόλοιπων τριών αγώνων και συνεχίζουμε στο ίδιο σκεπτικό.

Πρεμιέρα στο Champions League σήμερα και τα βλέμματα όλων στραμμένα στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα ξεκινήσω τις εκτιμήσεις μου για σήμερα, κάνοντας μια αναδρομή σε μια παλιότερη ανάρτηση μου για παιχνίδι προκριματικών της ίδιας διοργάνωσης. ΠΑΟΚ- Schalke το παιχνίδι και όπως έγραφα και τότε οι ελληνικές ομάδες είναι πολύ μικρές ακόμα για να κοιτάξουν στα μάτια αντιπάλους τέτοιας δυναμικότητας. Πληρώθηκα τότε με τον ΠΑΟΚ (έχασε 2-3 αν θυμάστε στην έδρα του και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν μισή ώρα), ελπίζω να πληρωθώ και σήμερα με την Paris Saint Germain. Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στο Φάληρο, μπορεί να κερδίσει την Anderlecht, άντε και στην καλύτερή του μέρα τη Benfica, αλλά σήμερα παίζει ενάντια στην Paris. Lavezzi, Ibrahimovic και Cavani εναντίον Μανωλά, Σιόβα, Μανιάτη και Χολέβας. Πολύ ισχυρό επιχείρημα για να πάμε κατευθείαν στο διπλό. Αν μάλιστα για κάποιο λόγο δεν έπαιζε και ο Μήτρογλου, το διπλό θα το έπαιρνα και με handicap. Καλή περίπτωση φαντάζει και το γκολ - γκολ, γι' αυτούς που βλέπουν το στοίχημα οπαδικά και δεν τους πάει το χέρι στο διπλό, όπως επίσης και το να πάρει κάρτα ο Μανωλάς (όπως άλλωστε έγραψε και ο Laftsis, αφού η διαφορά επιπέδου από τους επιθετικούς της Paris είναι χαοτική).

Συνεχίζω με ένα παιχνίδι που επίσης θεωρώ πολύ πιθανό προς επαλήθευση. Πρόκειται για το διπλό της Juventus μέσα στην FC Kobenhavn. Με μόλις μια νίκη σε εφτά παιχνίδια σύνολο, στο εγχώριο πρωτάθλημα (και αυτή εκτός έδρας), οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να περιμένουν και πολλά από αυτό το ματς. Παίζουν κόντρα στην καλύτερη ιταλική ομάδα, με παίκτες αξίας, γεμάτους παραστάσεις από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Φέτος έκαναν μεταγραφές ουσίας (Tevez, Llorente) και ελπίζουν να πάνε όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση. Πέρυσι, αν και παρουσιάστηκαν αρκετά δυνατοί, είχαν την ατυχία στην οκτάδα να αντιμετωπίσουν τους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης και να αποκλειστούν εύκολα. Φέτος έχουν βλέψεις για κάτι καλύτερο και το ταξίδι τους θα ξεκινήσει με νίκη στη Δανία.

Συνεχίζω με τον άσσο της Benfica κόντρα στην Anderlecht και κλείνω τις εκτιμήσεις μου με ένα αυριανό παιχνίδι που το παίζω από σήμερα διότι, βλέπω την απόδοσή του να πέφτει. Άσσος για την Atletico de Madrid κόντρα στους Ρώσους της Zenit. Οι Πορτογάλοι δεν είναι η ομάδα μοντέλο που ήταν πέρυσι και το ποντάρισμά μου στηρίζεται κυρίως στη δυναμική των Βέλγων. Η Anderlecht είναι πολύ κακή ομάδα και ο μόνος λόγος που συμμετέχει στο Champions League είναι η χαμηλής ποιότητας βελγική λίγκα και η έλλειψη ανταγωνισμού. Είναι κάτι σαν τον Ολυμπιακό που παίζει σε ένα πρωτάθλημα όπου πότε ο Παναθηναϊκός (αντίστοιχη Μπριζ στο Βέλγιο), πότε ο ΠΑΟΚ (αντίστοιχη Σταντάρ Λιέγης), προσπαθούν να μπουν σφήνα στην πρωταθλήτρια Anderlecht. Μία στο τόσο το καταφέρνουν αλλά αυτό αποτελεί εξαίρεση. Η Anderlecht δεν είναι ομάδα επιπέδου Champions League και αυτό θα φανεί φέτος. Ταβάνι θεωρώ τους 4 βαθμούς για τους Βέλγους. Ίσως και να λέω πολλούς. Στο άλλο παιχνίδι η Atletico είναι ομάδα μοντέλο. Ο Simeone έχει κάνει τρομερή δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, αφού η έτερη ομάδα της Μαδρίτης έχει φτάσει σε σημείο που πλέον κοιτάει Real και Barca στα μάτια και παίζει τα παιχνίδια στα ίσια. Πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά τους και θα φτάσουν αρκετά μακριά στη διοργάνωση. Σε όμιλο με Porto, Zenit και Austria Vien θεωρώ επιτακτική τη νίκη αν θέλουν να ελπίζουν σε κατάληψη της πρώτης θέσης και σίγουρα κομβικό παιχνίδι ακόμα και για την πρόκριση. Έχουν την ομάδα, θέλουν και μπορούν να κερδίσουν. Αυτά κρατάμε για σήμερα και αναμένουμε τα αυριανά παιχνίδια όπου και εκεί υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Περισσότερα όμως αύριο. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

OLYMPIACOS FC - PARIS SG:            2      Bet365 2.15
FC KOBENHAVN - JUVENTUS FC:    2      Bet365 1.40
SL BENFICA - RC ANDERLECHT:       1      Bet365 1.45
ATLETICO MADRID - FC ZENIT:        1      Bet365 1.57


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου