powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ!

Χαίρετε κύριοι! Πολλά συγχαρητήρια στον Caesar για την τελευταία του ανάρτηση αφού λίγο έλειψε (4' λεπτά για την ακρίβεια) να κάνει το απόλυτο και να στείλει τους book για δανεικά. Τα σημεία του είναι πάντα μελετημένα και όποιος τον ακολουθεί, σε βάθος χρόνου, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. Επαναληπτικοί Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα και σκέφτομαι να προσεγγίσω τα παιχνίδια στα γκολ. Οι μεν νικητές των πρώτων αγώνων θα θελήσουν να προστατέψουν τα υπέρ τους σκορ, οι δε ηττημένοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Αν το θέλω και το μπορώ κοπούν στη μέση τότε παίρνουμε τα 2-3 σύνολο γκολ.


Πιο συγκεκριμένα, και ξεκινώντας από το ματς της Εθνικής μας με τη Ρουμανία, οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας να βάλουν ένα γρήγορο γκολ ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Από την άλλη, η Ελλάδα, που φημίζεται για την σφιχτή αμυντική της λειτουργία, θα προσπαθήσει αρχικά να απορροφήσει τις κατά κύματα επιθέσεις των Ρουμάνων και στη συνέχεια θα έχει στο μυαλό της να σκοράρει ένα γκολ και να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Ίσως και να το κάνει με τον φορμαρισμένο Κώστα Μήτρογλου που φέτος είναι ασταμάτητος. Δύσκολα οι Ρουμάνοι θα σκοράρουν τρία γκολ σε αυτή την Ελλάδα, οπότε το 2-3 σύνολο γκολ είναι κοντά. Ακόμα όμως και να προηγηθούν νωρίς οι γηπεδούχοι, η Ελλάδα πάλι άμυνα θα παίξει. Είτε θα καταφέρουν να σκοράρουν και δεύτερο, είτε θα το φάνε στην κόντρα, άρα πάλι το 2-3 παίζει στο σενάριο. Γενικά, το παιχνίδι το θεωρώ πιο κοντά στο under, όμως το 2-3 σύνολο γκολ έχει μεγαλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη ασφάλεια.


Συνέχεια με το παιχνίδι της Κροατίας ενάντια στην Ισλανδία. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα οι Κροάτες θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. Από την άλλη και οι Ισλανδοί πρέπει να σκοράρουν για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Όποιος από τους δυο και να προηγηθεί σίγουρα ο άλλος θα ψάξει το γκολ. Είτε θα σκοράρει, είτε θα το φάει στην κόντρα, άρα και εδώ το 2-3 είναι μια καλή περίπτωση και μάλιστα σε πολύ καλή απόδοση. Αν και εδώ βλέπω τους Κροάτες να περνάνε κερδίζοντας 2-0 ή 2-1, ωστόσο το συγκεκριμένο σύνολο τερμάτων μου αρέσει περισσότερο από τον άσσο του 1.35.


Τέλος, το ίδιο στοίχημα (2-3 σύνολο γκολ) θα πάρω και στο παιχνίδι Σουηδία - Πορτογαλία. Στο πρώτο ματς οι Σουηδοί είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν και καθαρά από ατυχία δεν τα κατάφεραν. Σήμερα θεωρώ πως θα βάλουν τουλάχιστον ένα γκολ (με τον Ibrahimovic να είναι υποψήφιος) αλλά και οι Πορτογάλοι έχουν καλή άμυνα οπότε δύσκολο να ανοίξει πολύ το σκορ. Επίσης σε τρομερή φόρμα είναι και ο Cristiano Ronaldo  γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να σκοράρουν και οι Πορτογάλοι. Όπως και να έχει δε βλέπω το ματς να ξεφεύγει από τα τρία γκολ maximun, σε αντίθεση με το παιχνίδι της Γαλλίας με την Ουκρανία όπου το over μάλλον θα έρθει εύκολα. Ίσως να σκοράρουν και οι Ουκρανοί, οι οποίοι δεν είναι τόσο κακή ομάδα όπως πολλοί πιστεύουν, ίσως και να το κάνει μόνη της η Γαλλία η οποία θα μπει δυνατά στο ματς και όπως δήλωσε ο Giroud: ''Θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο''. Γενικά, όπως καταλάβατε τα παιχνίδια τα θεωρώ μεταξύ under και over, εξ ου και το συγκεκριμένο στοίχημα. Λόγου όμως του ότι παίζεται η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου, τα πάντα είναι ανοιχτά οπότε αποφύγετε να παίξετε και τα τέσσερα σε παρολί. Όσο λιγότερα τα ματς, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πληρωθείτε στο τέλος της ημέρας.    

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ:                   2-3 GOALS              Stoiximan 1.97
ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ:                    2-3 GOALS             Stoiximan 1.95
ΣΟΥΗΔΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ:             2-3 GOALS              Stoiximan 1.95
ΓΑΛΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ:                OVER 2.5 GOALS        Stoiximan 2.02



Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου