powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΟΦΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΠΟΕΛ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Από τις χειρότερες στοιχηματικές μου ημέρες η χθεσινή, αφού μετά δυσκολίας πέρασε το ένα από τα εφτά παιχνίδια συνολικά που προσέγγισα. Δύσκολη η σημερινή μέρα, έρχεται και Ευρώπη μεσοβδόμαδα οπότε μετά το χθεσινό στραπάτσο θα κινηθώ σε πιο ρηχά νερά ώστε να κρατήσω χρήμα και έμπνευση για τα παιχνίδια του Champions League. Δύο τα παιχνίδια, λοιπόν, που θα ασχοληθώ σήμερα, με το βασικό μου να έχει ίδιο σκεπτικό με το ματς ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση πριν μια εβδομάδα.

Εννιά αγωνιστικές έχουν περάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ ακόμα δεν έχει γνωρίσει τη χαρά της νίκης. Έχει σφιχτή ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ, αλλά εξίσου δύσκολα σκοράρει κιόλας, εξ' ου και τα οχτώ under και μόλις ένα over σε αυτές τις εννιά αγωνιστικές. Άλλαξε προπονητή και τη θέση του Δερμιτζάκη πήρε ο Πορτογάλος Ricardo Sa Pinto. Τρεις αγώνες για τον καινούριο προπονητή με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για τον ΟΦΗ να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε ένα κακό Άρη που μάλιστα θα έχει και απουσίες με σημαντικότερη τον Ουντότζι, ενός παίχτη που οδηγεί, μέχρι στιγμής με τα γκολ του, τους Θεσσαλονικείς. Δύσκολο παιχνίδι βέβαια, ίσως να λήξει και αυτό 1-0 (όπως και ο ΑΠΟΕΛ), αλλά υπάρχει και το under για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εγώ πάντως θα ρισκάρω στη μεγαλύτερη απόδοση του άσσου.

Τέλος, σε ακόμα ένα παιχνίδι από το ελληνικό πρωτάθλημα, σε αυτό μεταξύ Απόλλων Σμύρνης και Βέροιας θα σταθώ στα 2-3 σύνολο γκολ. Η αλήθεια είναι ότι αρκετός κόσμος παίζει και εδώ τον άσσο, προτιμώ όμως παιχνίδι με τα γκολ μιας και θεωρώ αρκετά αμφίρροπο το ματς. Με το συγκεκριμένο στοίχημα άλλωστε καλύπτω και τα τρία σημεία, καθώς και καθαρές νίκες και των δυο.

Αυτά για σήμερα, εν αναμονή των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μεσοβδόμαδα. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ:                                          1              Stoiximan 1.87
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ:      2-3 GOALS     Stoiximan 1.97


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου