powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ !!!

Χαίρετε κύριοι! Για όσους θυμούνται, παλιότερα σε ανάρτηση του Laftsi με τίτλο ''ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΑΧΑΣΤΟ'' είχε γίνει μια άκρως μπασκετική κουβέντα μεταξύ του υπογράφοντα και ενός φίλου του blog με nickname felixcobra10. Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή δημοσίευση του Laftsi για τον ημιτελικό κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ο felixcobra10 μου ζήτησε να δημοσιεύσω την εκτίμησή του για το σημερινό παιχνίδι. Ό,τι ακολουθεί παρακάτω γραμμένο με πλάγια γραφή, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου της ανάρτησης, των φωτογραφιών και του σημείου είναι δικά του και δεν υιοθετώ τίποτα από αυτά. Για το λόγο αυτό δεν θα κάνω tag και έτσι αυτή η ανάρτηση δεν θα εμφανίζεται στο όνομά μου. Παραθέτω λοιπόν:




Η πρώτη μεγάλη στιγμή της χρονιάς έφτασε και βρίσκει αντιμέτωπους στο δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου μπάσκετ τους αιώνιους, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο και να αντιμετωπίζει τον Άρη στον τελικό. Η κληρωτίδα έδειξε ΟΑΚΑ οπότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί απόψε. Ο back to back πρωταθλητής Ευρώπης φαντάζει ανίκητος τη συγκεκριμένη στιγμή αφού μετράει μόνο νίκες, όντας αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πηγαίνει να παίξει σε μια άκρως αφιλόξενη έδρα όντας σχεδόν πλήρης αφού και ο Acie Law θα είναι έτοιμος για τη μάχη, σε αντίθεση με τον Petway που αντιμετωπίζει πρόβλημα και είναι αμφίβολος ο χρόνος συμμετοχής του.  Ο Ολυμπιακός διανύει μια εξαιρετική χρονιά με τους guards του να αλληλοσυμπληρώνονται και να προσαρμόζονται παντού και μάλιστα χωρίς ''μαέστρο'', αφού ο οποιοσδήποτε μπορεί να ντυθεί ''Σπανούλης'' και να αλλάξει τη ροή του match. Στη ρακέτα, ερωτηματικό αποτελεί ο Simmons και το κατά πόσο θα μπορούν, παρέα με τον Dunston, να περιορίσουν τα θηρία του Παναθηναϊκού.

Βίοι αντίθετοι από την άλλη μεριά για τον ΠΑΟ, αφού μέχρι στιγμής δεν δείχνει καθόλου καλό πρόσωπο και πέρασε στην επόμενη φάση ως 4ος. Εδώ όμως μιλάμε για μια άλλη διοργάνωση και μάλιστα για παιχνίδι knock out. Οι πράσινοι δυσκολεύονται πολύ να δημιουργήσουν στην περιφέρεια και δεν βλέπω τρόπο να αντιμετωπίζουν τους αντίπαλους guards. Τεράστιος ο 3D αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος και δεν νικήθηκε από κανέναν. Το κουπί αναμένεται να τραβήξουν οι Gist και Lasme αφού εκεί βρίσκεται η δύναμη του ΠΑΟ. Εφόσον οι  Dunston και Simons τους περιορίσουν, τότε δεν έχει τύχη ο Παναθηναϊκός. Προσδοκώ και προσμένω (αφού έχετε καταλάβει ποια ομάδα υποστηρίζω) να το κάνουν και να επικρατήσουν εύκολα του ΠΑΟ. Ο μόνος λόγος που δεν διαλέγω το -9.5 του Ολυμπιακού είναι διότι αν ανοίξει η ψαλίδα υπέρ του διπλού φοβάμαι τη διακοπή και θα πληρωθώ μονάδα, οπότε είναι δώρον άδωρο. Έτσι, θα παίξω νίκη της πιο φορμαρισμένης ομάδας του πλανήτη απέναντι σε μια πάλαι ποτέ πανίσχυρη ομάδα. Έχω την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή της αποκαθήλωσης του μπασκετικού Παναθηναϊκού με μια εμφατική νίκη
PANATHINAIKOS BC - OLYMPIACOS BC:   2    Betin 1.72



Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου