powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 15 ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ!

Χαίρετε κύριοι! Παραλίγο το απόλυτο στην τελευταία μας ανάρτηση αφού για ένα γκολ χάσαμε το 2-3 του Παναθηναϊκού σε ένα ματς που μπήκε ένα γκολ στο 31' λεπτό και στη συνέχεια δεν κουνήθηκε φύλλο. Από την άλλη όμως ήμασταν και τυχεροί διότι ο Παοκ κέρδισε στο 93' και πλήρωσε γκολ -γκολ, over και διπλό. Έτσι είναι το στοίχημα, τη μια η τύχη θα είναι μαζί μας, την άλλη θα μας γυρνάει την πλάτη. Παιχνίδια για όλα τα γούστα θα περιλαμβάνουν οι σημερινές μου εκτιμήσεις με over, σημεία στηρίγματα και σημεία εκπλήξεις. Κάντε τις επιλογές σας και με λίγη τύχη ελπίζω στο τέλος να πρασινίσουμε.


Πάμε να δούμε χρονικά ένα ένα τα παιχνίδια και τις εκτιμήσεις. Αρχή με το Inverness - Dundee United. Από παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδόμαδα προέρχονται οι φιλοξενούμενοι σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που λόγο ισχυρής βροχόπτωσης αναβλήθηκε το ματς και έτσι θα παρουσιαστούν πιο φρέσκοι. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να δέχονται 11 γκολ σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Προς τον άσσο πάει το παιχνίδι και αυτό το 2.60 δεν περνάει απαρατήρητο. Υπάρχει και ο 1DNB για τους πιο συντηρητικούς. Συνέχεια με παιχνίδι από την Ελληνική Football League και Απόλλων Καλαμαριάς ενάντια στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Το ρεπορτάζ λέει ότι οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Τοπαλίδη απέχουν από τις προπονήσεις διαμαρτυρόμενοι για την τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και πείστηκαν την τελευταία στιγμή να κατέβουν στον αγώνα. Με 15 παίκτες η αποστολή, αφού τόσοι έχουν μείνει στο ρόστερ ύστερα από προσφυγές και αποδεσμεύσεις. Από την άλλη ο Απόλλων Καλαμαριάς διαθέτει έμπειρους παίκτες και θα παλέψει μέχρι τέλους για την είσοδό του στα μπαράζ ανόδου. Must win το σημερινό ματς και εύκολα ή δύσκολα θα το κερδίσουν. Coventry - Crowley το επόμενο ματς και over 2.5 goals σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι μπορούν και μόνοι τους να κάνουν αυτό το over. Ας ελπίσουμε να σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι ώστε να απλουστευτούν περισσότερο τα πράγματα. Τέταρτο παιχνίδι για σήμερα από την Ελληνική Super League και το διπλό της Ξάνθης στην έδρα του Πανθρακικού. Από την Παρασκευή μου έχει ''κολλήσει'' αυτό το διπλό και δε βλέπω το λόγο να μην το κάνει η Ξάνθη. Ντέρμπι του Βορρά είναι, καλύτερη ομάδα για μένα η Ξάνθη, έχασε στο τέλος την ισοπαλία στην έδρα της από τον Παοκ και ίσως σήμερα να πάρει και με το παραπάνω αυτό που δεν πήρε μια εβδομάδα νωρίτερα. Δε μου γεμίζει το μάτι ο Πανθρακικός και το 2.90 της Ξάνθης (άνοιξε πολύ παραπάνω το διπλό και δέχεται πιέσεις) είναι καλοδεχούμενο. 


Μεταφέρομαι στην Premier League όπου βλέπω τη Liverpool να περνάει από την έδρα της Stoke, με τον Suarez να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και να είναι υποψήφιος να σκοράρει για ακόμα ένα παιχνίδι. Στην Primera Division βλέπω τη Real να κερδίζει την Espanyol και μάλιστα με περισσότερο από ένα γκολ διαφορά. Δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να πλησιάσει Atletico και Barca στην κορυφή της βαθμολογίας ύστερα από τη χτεσινή τους ισοπαλία. Θα κερδίσει σήμερα και μάλιστα σχετικά εύκολα αφού αναμένω να μπει δυνατά από την αρχή ώστε να καθαρίσει νωρίς το ματς. Τέλος, στα 2-3 γκολ βλέπω το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, αφού οι γηπεδούχοι έχουν δυσκολοκατάβλητη ομάδα με σφιχτή άμυνα. Δεν βλέπω τον Ολυμπιακό να κερδίζει πολύ εύκολα και μάλιστα τα 2-3 γκολ μου καλύπτουν και ενδεχόμενη γκέλα των ερυθρόλευκων στην ισοπαλία.

Με εφτά παιχνίδια κλείνω τις εκτιμήσεις μου για σήμερα. Καλή χημεία στις επιλογές σας και καλή τύχη σε ό,τι επιλέξε!

                                                                                                                                               FT  (HT)

INVERNESS FC - DUNDEE UNITED:                                            1            Stoiximan 2.60       1-1    (1-1)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ:            1            Stoiximan 1.47       4-1    (3-1)
COVENTRY FC - CROWLEY TOWN FC:                              OVER 2.5      Stoiximan 1.95       2-2    (1-0)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ:                                                          2            Stoiximan 2.90       2-1    (0-0)
STOKE CITY FC - LIVERPOOL FC:                                             2            Stoiximan 1.44       3-5    (2-2)
RCD ESPANYOL - REAL MADRID:                                       2 (-1 HC)       Stoiximan 2.05       0-1    (0-0)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:                                          2-3 GOALS      Stoiximan 1.97       0-0



Ksaderfos  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου