powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ!!!

Καλησπέρα! Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα. Ξεκινάει επιτέλους και το αγαπημένο μας Κόπα Λιμπερταδόρες να μας κρατάει συντροφιά τα ξημερώματα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.



Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Μονάρκας με τη Σάντα Φε. Με νέο προπονητή θα παρουσιαστούν οι γηπεδούχοι, αφού την Κυριακή απολύθηκε ο Κάρλος Μπούστος λόγω της κακής παρουσίας στην έναρξη του πρωταθλήματος με μόλις μια νίκη. Ο νέος προπονητής έκανε δηλώσεις αναμένοντας μία άνετη πρόκριση. Πιστεύω κι εγώ στο ρόστερ των γηπεδούχων, είναι και διπλοί οι αγώνες, θα πάω με τον άσσο, αν και θα τον ήθελα λίγο πιο ψηλά.



Στην άλλη αναμέτρηση του Λιμπερταδόρες είναι δύσκολη η πρόβλεψη. Οι φιλοξενούμενοι της Νασιονάλ από την Παραγουάη είναι ανώτεροι από τους γηπεδούχους, αλλά σήμερα ταξίδεψαν χωρίς 7 παίκτες τιμωρημένους, οι 2 είναι βασικοί μέσοι και το πρωτάθλημά τους αρχίζει στις 2 Φεβρουαρίου. Από την άλλη, οι Βολιβιανοί έχουν ήδη 2 παιχνίδια στα πόδια τους, το Σάββατο έχασε, αλλά έπαιξε με τα δεύτερα, δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και έστω και δύσκολα πιστεύω ότι ένα γκολ θα το σκοράρουν.



Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις επιλέγουμε τη Ρέξαμ στην Κόνφερενς, που υποδέχεται ξεκούραστη (αναβλήθηκε ο τελευταίος της αγώνας) την με πολλές απουσίες Τάμγουορθ, το να σκοράρει η Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσισαιντ και τη νίκη της Λόκερεν στο ματς του κυπέλλου Βελγίου απέναντι στην Οστάνδη, η οποία δεν άξιζε την πρόκριση απέναντι στη Γκενκ και προέχει η σωτηρία στο πρωτάθλημα.






FT
(HT)
MONARCAS - SANTA FE:
1
Stoiximan 1.85   2-1 (1-0)
ORIENTE - CLUB NACIONAL:
ORIENTE TO SCORE
Stoiximan 1.40   1-0 (1-0)
WREXHAM - TAMWORTH:
WREXHAM TO SCORE OVER 1.5 GOALS
Stoiximan 1.60   2-0 (1-0)
LIVERPOOL - EVERTON:
EVERTON TO SCORE
Stoiximan 1.33   4-0 (3-0)
LOKEREN - OOSTENDE:
1
Stoiximan 1.47   1-1 (0-1)

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου