powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ROONEY - VAN PERSIE !!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Ανάρτηση χθες από τον ksaderfo για αρκετά θέματα, αλλά σωστά, άλλα εντελώς λάθος. Στέκομαι, λόγω πιεσμένου χρόνου, κυρίως στην έκφρασή του περί εκατομμυρίων και πρωταθλητών.


Τα εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια η ομάδα από το λιμάνι τα έκανε εις βάρος όλων των άλλων ομάδων και δη των μεγάλων, ''βιάζοντας'' κατ' εξακολούθηση ό,τι ωραίο μας είχε απομείνει τα τελευταία χρόνια στην έννοια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα 20-25 εκαταμμύρια που τσεπώνει κάθε χρόνο ο πρωταθλητής Ελλάδος και η παρουσία του στους ομίλους και μόνο του Champions League τον κάνει να είναι πολύ μπροστά από όλους τους άλλους.



Το αν από την άλλη θα μπορούσε να σταθεί σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα το μόνο σίγουρο είναι πως θα γυρόφερνε στις μεσαίες θέσεις τις βαθμολογίας στα περισσότερα από αυτά, καθώς την μπόχα της ελληνικής λίγκας δεν την βρίσκεις πουθενά! Τέλοσπάντων... υπάρχει πολύ ''ψωμί'' σε όλα τα παραπάνω. Ο καθένας βλέπει και κρίνει αναλόγως. Στοιχηματικά δεν θα γράψω τίποτα απολύτως για αυτό που θα ποντάρω. Ο τίτλος και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.







FT
(HT)
OLYMPIACOS - MAN. UTD:
 2 (-1 HC)   
  Stoiximan 4.50    2-0(1-0)

Laftsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου