powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ!!!

Χαίρετε κύριοι! Συνεχίζοντας στο πνεύμα του Laftsi αποφάσισα κι εγώ σήμερα να ασχοληθώ με διπλά που πληρώνουν καλά, μιας και το σημερινό κουπόνι δεν μου ''έδωσε'' κάτι σχετικά δυνατό.

Στη Super League η Βέροια υποδέχεται τον σχεδόν αδιάφορο Πανιώνιο (χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά, αλλά μάλλον δε θα χρειαστεί) σε ένα παιχνίδι που όλες οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν αποδόσεις που θα έδιναν σε παιχνίδι Ολυμπιακός - Βέροια. Ίσως να γνωρίζουν κάτι παραπάνω από εμάς τους πολλούς, αλλά εγώ παραμένω ακόμα ρομαντικός. Δεν πιστεύω σε σενάρια συνωμοσίας, θέλω και ευελπιστώ ότι ο Πανιώνιος θα παίξει για την ιστορία του και αν γίνει αυτό το παιχνίδι μόνο για 1.18 - 8.00 - 11.00 δεν είναι. Βεβαίως και έχει αξία το Χ2 (δυστυχώς βέβαια μέχρι στιγμής οι ομάδες που ήταν αδιάφορες έχασαν με κάτω τα χέρια), σαφώς όμως αξία έχει και το over αφού συνήθως τέτοια παιχνίδια καταλήγουν με εκατέρωθεν γκολ. Όπως και να έχει το 5 στο Χ2 δεν μου περνάει απαρατήρητο και αν ο Πανιώνιος κατέβει για να μη χάσει, όντας και απελευθερωμένος από το άγχος, έχει πολλές ελπίδες να τα καταφέρει.

Τέλος, σε παιχνίδι από την Τουρκία, διάβαζα το ρεπορτάζ δύο ομάδων από δημοσιογράφο ο οποίος ασχολείται ενεργά με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι με ''έπεισε''. Πρόκειται για το παιχνίδι Bursaspor - Sivasspor. Δυο μήνες πριν, αρχές Φεβρουαρίου και για το κύπελλο Τουρκίας, η Sivasspor υποδεχόταν την Bursa για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Σχεδόν μια ώρα πριν τη σέντρα, και ενώ το διπλό βρισκόταν περίπου στο 3.00, έπεσε αιφνιδίως κοντά στο 2.40. Τελικό αποτέλεσμα 1-2 και μάλιστα σχετικά εύκολα. Τότε η Sivas ήταν αδιάφορη αφού πέρα από δική της νίκη ήθελε και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί, οπότε εν τέλει κατέβηκε στο ματς με εφτά αλλαγές. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν φαινόταν πουθενά στο ρεπορτάζ. Τώρα, δυο μήνες μετά, η Bursa είναι σχεδόν αδιάφορη αφού έχει χάσει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα και θα κυνηγήσει Ευρώπη μόνο μέσω του κυπέλλου όπου μάλιστα έχει στην έδρα της τη ρεβάνς του 2-2 με τη Galata, όπερ και σημαίνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό. Από την άλλη, η Sivaspor είναι τέταρτη και αν θέλει να βγει Ευρώπη πρέπει να κερδίσει. Προσωπικά, με τέτοιο ρεπορτάζ θεωρώ μεγάλη απόδοση το 3.70 του διπλού και σίγουρα θα το κυνηγήσω σε κάποια μου δελτία. Επίσης, αρκετές ελπίδες έχει και το over που μαζί με αυτό του Πανιωνίου θα μου φτιάξουν μια καλή δυάδα.

Αυτά για σήμερα. Τονίζω ότι ο τίτλος και το ρεπορτάζ για το Τούρκικο παιχνίδι είναι ''κλεμμένα'' από δημοσιογράφο που παρακολουθεί ενεργά και έχει πολλές επιτυχείς εκτιμήσεις στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Αυτά για να αποδίδουμε και τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!





FT
(HT)
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:  
Χ2  
Stoiximan 5.00  
2-1
(1-0)
BURSASPOR - SIVASSPOR:  
2  
Stoiximan 3.70  
4-3
(3-3)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

FT
(HT)
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:    
OVER 2.5 GOALS  
Stoiximan 1.85  
2-1
(1-0)
BURSASPOR - SIVASSPOR:  
OVER 2.5 GOALS  
Stoiximan 1.75  
4-3
(3-3)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου