powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ MUNDIAL ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!

Χαίρετε κύριοι! Με τα πρώτα παιχνίδια των ομίλων να έχουν ολοκληρωθεί πολλά και χρήσιμα τα συμπεράσματα που έχουμε βγάλει, πράγμα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Πρώτα απ' όλα μεγάλη η νίκη μας με την επιλογή να μην ακουμπήσουμε την Ισπανία, όταν όλος ο κόσμος έπεφτε πάνω και στους δυο άσσους της και πήγαινε άκλαυτος στον κουβά. Σας είχα γράψει (ΕΔΩ) από τις 11 Ιουνίου ότι ''η Ισπανία έχει κάνει τον κύκλο της, με ότι αυτό συνεπάγεται''. Βεβαίως και δεν την κόντραρα, αλλά το γεγονός ότι δεν έχασα σημαίνει νίκη. Επιπλέον, η Γερμανία είναι η κλασσική, πάντα δυνατή, Γερμανία. Θα φτάσει και φέτος μακριά. Το Μεξικό επίσης, παρουσιάζεται σοβαρή, διαβασμένη και συμπαγής ομάδα. Θα δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους του, αρχής γενομένης από το ματς με τους Κροάτες. Δύσκολα βλέπω την ομάδα του Nico Kovac να περνάει απέναντι στους Μεξικανούς αφού θέλει μόνο νίκη. Οι Βραζιλιάνοι παίζουν χωρίς καλό center for και αυτό θα τους κοστίσει στη συνέχεια της διοργάνωσης. Ολόκληρη Βραζιλία είναι κρίμα να έχει τον Fred βασικό και τον Jo αναπληρωματικό επιθετικό. Τέλος, οι Αφρικάνικες ομάδες είναι μια απογοήτευση και μάλλον θα αποκλειστούν όλες από την επόμενη φάση, ίσως με μόνη εξαίρεση την Ακτή Ελεφαντοστού που έχει ακόμα ελπίδες. Αυτά εν ολίγοις, πάμε όμως να δούμε και άλλα 2-3 συμπεράσματα άμεσα αξιοποιήσιμα.  


Πρώτον, η Νιγηρία είναι μέσα στις 3-4 χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Πραγματικά μια απογοήτευση η εμφάνισή της κόντρα στους άπειρους αλλά παθιασμένους Ιρανούς. Αντίθετα, οι Βόσνιοι στάθηκαν αξιοπρεπέστατα απέναντι στην πολύ Αργεντινή και ίσως αν ήταν πιο τυχεροί θα είχαν αποσπάσει και θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλη αξία για μένα το διπλό τους απέναντι στους Νιγηριανούς και θα πονταριστεί από σήμερα διότι αυτό το 1.90 είναι πλασματικό. Δε θα μείνει για πολύ η απόδοση τόσο ψηλά. Επίσης, οι Γάλλοι παρουσιάζονται σοβαροί σε αυτή τη διοργάνωση, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, έχουν καλό ρόστερ και θα κερδίσουν τους Ελβετούς. Άλλωστε είναι ματς must win γι' αυτούς σε αντίθεση με τους Ελβετούς που μπορούν την τελευταία αγωνιστική να κερδίσουν την αδύναμη Ονδούρα και να περάσουν. Οι Γάλλοι, αν δεν κερδίσουν σήμερα μπλέκουν σε περιπέτειες, οπότε δε νομίζω να πάρουν αψήφιστα το ματς. Τέλος, το Ιράν παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένο και ακόμα περισσότερο παθιασμένο κόντρα στους Νιγηριανούς. Το πάθος αυτό θα το βοηθήσει στο παιχνίδι με την Αργεντινή, όχι να πάρει αποτέλεσμα, αλλά να μη φάει πολλά. Δύσκολα θα σκοράρει, αλλά εξίσου δύσκολα θα διασυρθεί οπότε βλέπω αξία στο 2-3 σύνολο τερμάτων, αφού θεωρώ ότι μια είναι η ομάδα που θα σκοράρει και αυτή δε θα βάλει πάνω από 3 γκολ. Ακόμα και στο 2 ή 3-0, οι Ιρανοί πρώτα θα παίζουν άμυνα για να μην ξεφύγει το σκορ και μετά θα έχουν στο μυαλό τους να βγουν μπροστά για να πετύχουν κάποιο γκολ.  

Αυτά προς το παρόν, κρατάμε το διπλό της Βοσνίας που είναι και το δυνατό μου σημείο και καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε. Το Mundial μόλις ξεκίνησε.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια σε αυτούς που εμπιστεύτηκαν την τελευταία μου ανάρτηση (ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ Η ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ). Αποδείχτηκαν επενδυτές και όχι τζογαδόροι και σίγουρα βγήκαν κερδισμένοι. Συνεχίζουμε με τα 2-3 γκολ αφού προς το παρόν πάμε τραίνο. Καλή τύχη για τη συνέχεια.




FT
(HT)
NIGERIA - BOSNIA:  
2  
Stoiximan 1.90  
1-0
(1-0)
SWITZERLAND - FRANCE:  
2  
Stoiximan 1.92  
2-5
(0-3)
ARGENTINA - IRAN:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.12  
1-0
(0-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου