powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ SIMEONE!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μετά από καιρό! Επιστροφή στην κανονική αγωνιστική δράση ύστερ από τη μίνι διακοπή λόγω προκριματικών του Euro 2016. Δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω σημεία οπότε αποφάσισα να κινηθώ σε σύνολο γκολ σκεπτόμενος και ότι πολλές ομάδες θα κατεβάσουν ρυθμούς αφού ακολουθούν Ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα. 


Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Μαδρίτης, όπου αποτελεί και το πιο δυνατό μου σημείο για σήμερα, η Real Madrid θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά εφέτος τη συμπολίτισσα Atletico με τα δυο προηγούμενα να λήγουν 1-1 και 1-0 υπέρ της Atletico. Κοινό σημείο και στα δυο προηγούμενα ματς ήταν η απίστευτη άμυνα της ομάδας του Simeone που έκανε τη Real του Ronaldo, Bale, Rodriges και Benzema να δείχνει ανύπαρκτη επιθετικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα πάρω τον άσσο του 1.73, αν και κάποια στιγμή θα κερδίσει και η Real, ωστόσο ποντάρω στην ''σκυλίσια'' άμυνα των ροχιμπλάνκος και παίρνω το 2-3 σύνολο γκολ. Πολύ δύσκολα η μερένχες θα σκοράρουν πάνω από δύο φορές και εξίσου πιθανό είναι να δεχτούν τουλάχιστον ένα γκολ. Με αυτά τα δεδομένα και με βάση την εικόνα των δύο προηγούμενων μεταξύ τους αναμετρήσεων, το συγκεκριμένο ποντάρισμα έχει εκπληκτική αξία. Από εκεί και πέρα δυνατό θεωρώ και το διπλό της Everton στην έδρα της West Brom καθώς έχει τύχει να παρακολουθήσω και τα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Η Everton είναι μια ομάδα με πολύ καλά στοιχεία, δουλεμένη και μαχήτρια. Καθαρά από τύχει δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τους τρεις βαθμούς, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει δώσει ήδη δύο ντέρμπι με Arsenal και Chelsea. Σήμερα ήρθε η ώρα να πάρουν και το πρώτο τους τρίποντο. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι στη West Brom παίζει και ο Σαμαράς. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

 Συνέχεια με τέσσερα παιχνίδια που έχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους, εξ ου και το ότι και στα τέσσερα διάλεξα το ίδιο ποντάρισμα. Πρόκειται για ομάδες που τα φαβορί έχουν πολύ σφιχτή άμυνα (δύσκολα θα δεχτούν παραπάνω από ένα γκολ), αλλά και επιθέσεις που δεν φημίζονται για την παραγωγικότητά τους. Συν το ότι έχουν και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα οπότε ακόμα και στο 2-0 ή και 3-0 οι ρυθμοί θα πέσουν για λόγους συντήρησης δυνάμεων. 2-3 γκολ λοιπόν και στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια και με τη βοήθεια της τύχης, φυσικά, θεωρώ ότι σε όλα θα είμαστε μέσα μέχρι και το τέλος. 

Αυτά για σήμερα, τα παιχνίδια είναι πολλά οπότε να θυμάστε ότι το ταμείο προϋποθέτει σωστή χημεία. Καλή τύχη λοιπόν σε ό,τι επιλέξετε!

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6

FT
(HT)
REAL MADRID - ATLETICO DE MADRID:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00 
1-2
(1-1)
WEST BROMWICH ALBION - EVERTON:  
2  
Stoiximan 2.22 
0-2
(0-1)
CHELSEA FC - SWANSEA CITY:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00 
4-2
(1-1)
FC AROUCA - SC BRAGA:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 1.97 
1-0
(1-0)
AS SAINT ETIENNE - SM CAEN:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00 
1-0
(0-0)
FC JUVENTUS - UDINESE CALCIO:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00 
2-0
(1-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου