powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

2.80 ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ REAL SOCIEDAD!

Χαίρετε κύριοι! Με 2/4 κλείσαμε μεσοβδόμαδα ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι το παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν ήρθε over αποτελεί έκπληξη μεγατόνων βάση της εικόνας του παιχνιδιού. Τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και οι Σουηδοί έχασαν τρομερές ευκαιρίες για να κάνουν το παιχνίδι ακόμα και over 3.5 goals. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, έτσι είναι και ο Balotelli ο οποίος στα 24 χρόνια του δείχνει ήδη παλαίμαχος ή απλά άσχετος με το ποδόσφαιρο. Μαζί του και η Liverpool που πρέπει να πληρώσει την επιλογή της να αντικαταστήσει το Suaerz με τον Mario και εικάζω ότι θα επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές όπου κοιτούσε την τετράδα με τα κιάλια. 


 Πάμε όμως στα σημερινά και αρχή θα κάνω με ένα παιχνίδι που μου έχει ''κολλήσει'' από την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθώντας το Sociedad - Valencia. Μετά το μεταξύ τους 1-1 έτρεξα αμέσως να δω που παίζει την επόμενη αγωνιστική η Real Sociedad και βλέποντας ότι ταξιδεύει στην έδρα της Espanol, αμέσως σκέφτηκα:'' Να ένα ωραίο διπλό''. Πολύ ανώτερη στο παιχνίδι με τις νυχτερίδες η Real, δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι έμεινε το 1-1. Δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στη valencia βέβαια, αλλά σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού η Sociedad δικαιούταν κάτι παραπάνω. Αυτό το παραπάνω θεωρώ ότι θα το πάρει σήμερα απέναντι σε μια μετριότατη φέτος Espanol. 2.80 πληρώνει η νίκη της και εμένα με αφήνει άκρως ικανοποιημένο.  


Από κει και πέρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και η Wolfsburg απέναντι στην Augsburg, καθότι οι ''λύκοι'' έχουν πολύ ταλέντο στην επίθεση αλλά ως τώρα πληρώνουν τα λάθη στην άμυνά τους. Σήμερα θεωρώ ότι θα σκοράρουν τουλάχιστον δις και αυτό τους δίνει προβάδισμα για τη νίκη. Τέλος, θα κλείσω με Ιταλία και δύο παιχνίδια που θεωρώ ''πιο under και από το under''. Fiorentina - Inter και Juventus - Roma τα παιχνίδια με τον πρώτο λόγο να έχουν οι άμυνες και από τις 4 ομάδες. Παρ' όλα αυτά στο ντέρμπι του Τορίνο θα προτιμήσω τα 2-3 σύνολο γκολ, αντί για το under, φοβούμενος περισσότερο μην πάμε σε goal - goal από ημίχρονο και τρέχουμε μετά να μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα. Ελπίζω μόνο να μην έρθουν αντίθετα, δηλαδή 2-3 η Fiorentina και under η Juve. Εξάλλου το στοίχημα, πέρα από γνώσεις και μελέτη, είναι τύχη και χημεία οπότε ελπίζω σήμερα να έχουμε μαζί μας αυτά τα στοιχεία.

Αυτά για σήμερα, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!


Υ.Γ.1: Χτες η Dortmund προερχόμενη από το 0-3 αντί για 1-7 μέσα στην Anderlecht, υποδέχτηκε ένα Hamburger το οποίο έως τώρα δεν είχε νίκη και είχε σκοράρει μόλις 1 φορά σε έξι αγωνιστικές. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Σήμερα, η Real υποδέχεται την Athletic  Bilbao του Ernesto που επίσης ακόμα δεν έχει νίκη σε έξι παιχνίδια. Λέτε η ιστορία να επαναληφθεί ή μήπως η Real δεν είναι Dortmund? Βέβαια και η Bilbao δεν είναι Hamburger, οπότε εγώ τα ψιλά μου θα τα ρίξω σε ένα σενάριο που αν μη τι άλλο έχει την ίντριγκά του...      





FT
(HT)
RCD ESPANOL - REAL SOCIEDAD:  
2  
Stoiximan 2.80   2-0
(1-0)
VFL WOLFSBURG - FC AUGSBURG:  
1  
Stoiximan 1.70  
1-0
(0-0)
ACF FIORENTINA - FC INTER:  
UNDER 2.5 GOALS  
Stoiximan 1.70  
3-0
(2-0)
JUVENTUS FC - AS ROMA:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
3-2
(2-2)


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου