powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ CAMPEONATO...

Καλησπέρα! Καθόλου καλά δεν τα πηγαίνουμε τελευταία, μιας και οι επιλογές μας δεν επιβεβαιώνονται. Πραγματικά, όπως έγραψα και στο Cbox, δεν ξέρω πως τα έχουμε καταφέρει έτσι, παρόλα αυτά ελπίζουμε να ανακάμψουμε. Τέταρτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας έχουμε σήμερα το βράδυ (αύριο τα ξημερώματα δηλαδή). Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

VASCO DA GAMA - INTERNACIONAL: Τέταρτη αγωνιστική, λοιπόν, για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και η ομάδα της Vasco da Gama βρίσκεται προτελευταία, στη 19η θέση με μόλις ένα βαθμό, μετρώντας μία ισοπαλία και δύο ήττες από την έναρξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Internacional βρίσκεται στη 16η θέση, με δύο βαθμούς περισσότερους, έχοντας μία νίκη και δύο ήττες. Η Vasco da Gama αν και άλλαξε προπονητή δεν κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσει στην έδρα της την Avai, αφού έχασε με 0-2. Κοιτώντας κανείς τα αποτελέσματά της μέχρι τώρα το μοναδικό της γκολ μέχρι τώρα είναι την πρώτη αγωνιστική που έχασε πάλι από την Atletico Mineiro, μιας και ούτε στη δεύτερη αγωνιστική με την Palmeiras κατάφερε να σκοράρει (0-0). Παρ' όλα αυτά, το πρόσωπο που παρουσίασε στο τελευταίο της παιχνίδι με την Avai ήταν κατά πολύ βελτιωμένο και θα μπορούσε, αν ήταν λιγάκι πιο εύστοχοι οι επιθετικοί της, ακόμα και να είχε κερδίσει. Η Internacional τώρα, έχοντας και το Copa Libertadores κατά νου, θα προσπαθήσει σήμερα και αυτή για το καλύτερο μιας και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο Campeonato την έχουν ρίξει πολύ χαμηλά, με το τελευταίο της παιχνίδι να είναι αυτό με τη Sao Paulo εντός έδρας που έχασε με 0-2. Στα εκτός έδρας παιχνίδια της για φέτος αξίζει να σημειωθεί πως έχει καταφέρει να σκοράρει τόσο στο Libertadores, όσο και στο εγχώριο πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, πιστεύω πως θα κάνει και σήμερα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Sportingbet 1.55)

ATLETICO PARANAENSE - ATLETICO GOIANIENSE: Στη 18η θέση της βαθμολογίας η γηπεδούχος με απολογισμό μέχρι τώρα μία ισοπαλία και δύο ήττες. Την τελευταία αγωνιστική έχασε εκτός έδρας από την Atletico Mineiro με 3-1. Χρειάζεται άμεσα να ανακάμψει και ο σημερινός αγώνας εναντίον της νεοφώτιστης Atletico Goianiense, μέσα στη έδρα της, θεωρείται ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την κατάκτηση της πρώτης της νίκης στο πρωτάθλημα. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, σε συνδυασμό με τις απουσίες βασικών παικτών της φιλοξενούμενης, μας κάνουν να επιλέξουμε τον άσσο και τους τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΣΣΟΣ (Betsson 1.70)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου