powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΔΟΚΙΜΗ ΕΝ ΟΨΗ MUNDIAL...


Καλησπέρα! Προθέρμανση εν όψη Mundial τον τελευταίο καιρό, με διάφορα διεθνή φιλικά να διεξάγονται τόσο χθες όσο και σήμερα. Απόψε, λοιπόν, η εθνική μας δίνει το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βόρεια Κορέα στην πόλη Άλταχ της Αυστρίας. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για ποντάρισμα:

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: Ο Otto Rehhagel θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία σήμερα να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι περισσότεροι από τους διεθνείς μας, αφού σε 18 μέρες από σήμερα ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο παγκόσμιο κύπελλο με αντίπαλο τη Νότιο Κορέα. Έτσι λοιπόν, με αντίπαλους πάλι Κορεάτες απόψε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει διάφορες τακτικές και να εντοπίσει τυχόν λάθη και παραλέιψεις, βλέποντας έτσι το επίπεδο ετοιμότητάς της εν όψη Mundial. Παρ' όλα αυτά, το σύστημα της εθνικής μας είναι πάνω κάτω γνωστό σε όλους μας, μιας και πρόκειται για ένα κλασσικό 4-3-3 με αμυντικές κυρίως βλέψεις και σήμερα αυτό που πρόκειται να δόυμε από τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό είναι κάποιες μικροαλλαγές σε διάφορες λεπτομέρειες. Γι' αυτό το λόγο, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Μιχάλης Σηφάκης. Στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν ο Κυριάκος και ο Μόρας με τους Βύντρα, Σπυρόπουλο να καλύπτουν τα άκρα και στη μεσαία γραμμή ο Κατσουράνης, ο Καραγκόυνης και ο Τζιόλης. Επιθετική τριάδα αναμένονται οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς στα άκρα και ο Καπετάνος στην κορυφή της επίθεσης. Απών για τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης. Από την άλλη, η ομάδα της Κορέας είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο ποδόσφαιρο, κάτι που θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες του Otto Rehhagel. Παρόλα αυτά, δεν φημίζεται καθόλου τόσο για την τεχνική των παικτών της όσο και για το επιθετικό της ποδόσφαιρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμυντικό παιχνίδι θα δούμε τόσο από την εθνική μας, η οποία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της, όσο και από τη Βόρεια Κορέα, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απλά το γρήγορο παιχνίδι της για να πετύχει κάποιο τέρμα. Αναμένεται ένα ματς πολύ κλειστό, με τους διεθνείς μας εκτός των άλλων να θέλουν να προστατευθούν για τυχόν τραυματισμούς εν όψη παγκοσμίου κυπέλλου. UNDER 1.5 GOAL (Betsson 2.55)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου