powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ SEGUNDA LIGA...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Καταρχήν να πούμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Inter και του Jose Mourihno για τη χθεσινή κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου του Champions League. Treble λοιπόν για την ομάδα του Μιλάνου, κάτι που σίγουρα το άξιζε για τη φετινή χρονιά. Πάμε στα σημερινά τώρα. Απόψε διεξάγεται η 38η αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε ελπίζοντας να επιβεβαιωθούν και να μας στείλουν ταμείο.

CADIZ - MURCIA: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Cadiz βρίσκεται στη 19η θέση στη βαθμολογία με 41 βαθμούς, ενώ η Murcia στην 20η με μόλις ένα βαθμό περισσότερο. Με πέντε ακόμα αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αναμένεται ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες λόγω της βαθμολογικής κυρίως θέσης, που βρίσκονται μιας και οι δύο θα θέλουν τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί, πως η γηπεδούχος στους τελευταίους εφτά αγώνες, που έδωσε δεν έχει χάσει, ενώ στους πέντε από τους έξι τελευταίους εντός έδρας αγώνες της σκόραρε τουλάχιστον μία φορά. Από την άλλη, η ομάδα της Murcia δεν έχει κάνει νίκη στους τελευταίους εφτά αγώνες που έχει δώσει, ενώ κοιτώντας κανείς τα στατιστικά της εκτός έδρας διαπιστώνει, πως στους πέντε από τους τελευταίους έξι αγώνες που ήταν φιλοξενούμενη κατάφερε να σκοράρει. Για όλους τους παραπάνω λόγους, θα πάω με την επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Sportingbet 1.75)

BETIS - SOCIEDAD: Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς, με τη διαφορά της από την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί σε άνοδο στην Primera Division να είναι μόλις στους τρεις βαθμούς. Από τη στιγμή που χθες η Cartagena στραβοπάτησε εντός έδρας, χάνοντας με 3-5 από τη Levante, απόψε το βράδυ η Betis έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία με τυχόν νίκη να ισοβαθμήσει στην τρίτη θέση με την Cartagena. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στους έξι από τους τελευταίους εφτά αγώνες εντός-εκτός που έχει δώσει έχει σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, βρίσκονται μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία με 65 βαθμούς. Παρ' όλα αυτά, στις τελευταίες αγωνιστικές δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, μιας και στους τελευταίους έξι αγώνες που έχουν δώσει έχουν μία μόλις νίκη, μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες (1-4-1). Στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσαν δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν. Γι' αυτό, λοιπόν, πιστεύω πως θα το κάνουν σήμερα, μιας και η διαφορά που είχαν καταφέρει να αποκτήσουν βλέπουν να μειώνεται επικίνδυνα και θα προσπαθήσουν για τη νίκη, που θα τους αναπτερώσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Sportingbet 1.85)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου