powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Καλημέρα σας και καλό μήνα! Την προηγούμενη φορά τα πήγαμε πολύ καλά, αφού πιάσαμε και τις δύο προκρίσεις. Σήμερα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τη Bundesliga, από την οποία έχω βρει μία τριάδα.





ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΠΟΧΟΥΜ
  
Η γηπεδούχος είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 64 βαθμούς και η φιλοξενούμενη βρίσκεται στη 16η θέση με 28 βαθμούς. Τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα ως προς τον άσσο, αλλά εφόσον η απόδοση είναι για γέλια θα κινηθούμε στο OVER 3.5. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν συχνά και στα μεταξύ τους στο παρελθόν είχαν μπει αρκετά γκολ (1-5 εκτός, 3-3 εντός, 3-1 εντός).

 ΣΗΜΕΙΟ: OVER 3.5
 ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.85 betsson.com


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
  
Η γηπεδούχος ομάδα είναι 5η με 56 βαθμούς και η φιλοξενούμενη είναι 8η με 46 βαθμούς. Η Βόλφσμπουργκ επειδή συνηθίζει να κάνει κηδείες εκτός έδρας δεν θα πάμε με τον άσσο αλλά με το OVER 2.5. Και εδώ βλέπουμε δύο ομάδες που σημειώνουν τέρματα συχνά πυκνά! Θα παίξουν ανοιχτά και οι δύο, περισσότερο όμως η Ντόρτμουντ για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς που την οδηγούν στο Champions League.

ΣΗΜΕΙΟ: OVER 2.5
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 betsson.com


ΣΑΛΚΕ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Η γηπεδούχος είναι σε ισοβαθμία με τη Μπάγερν και κυνηγάει με κάθε προσπάθεια το πρωτάθλημα. Η φιλοξενούμενη προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να κρατηθεί στη 3η θέση που την οδηγεί στο Champions League. Θα πάω με την μεριά της Βέρντερ, αφού άμα δεν πάρει έστω και έναν βαθμό πολύ δύσκολα βγαίνει CL. Η Λεβερκούζεν είναι κάτω από τη Βέρντερ, αλλά σήμερα παίζει με τη Χέρτα, άρα η νίκη είναι μονόδρομος. Οπότε πρέπει να κινηθεί προσεκτικά η Βέρντερ και να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό.

ΣΗΜΕΙΟ: X2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 betsson.com


Μακάρι να ματώσουμε και σήμερα το διχτάκι!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου