powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...

Καλημέρα σας! Χθες είχαμε τον απόλυτο κουβά. Σήμερα, πάμε να ανακάμψουμε με μία ακόμα τριαδούλα και μακάρι να μας βγει...


Λοβ Χαμ - Μος

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά συχνά. Στα μεταξύ τους έρχονται σχεδόν πάντα over μέσα στην έδρα της Χαμ (0-3, 1-2, 1-1, 1-3). Η γηπεδούχος θα έχει λευκό το απουσιολόγιό της και της φιλοξενούμενης θα λείπει ο βασικός αμυντικός Βέμπερ.

Σημείο: Over 2.5
Απόδοση: 1.50 Bet365

Ιντερνασιονάλ - Ατλέτικο Παραναένσε

Η πορεία της φιλοξενούμενης μέχρι τώρα είναι άσχημη. Η ομάδα βρίσκεται στη 16η θέση με 4 βαθμούς. Από την άλλη, η γηπεδούχος, παρόλο που έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες πρέπει να πάρει βαθμούς και στο πρωτάθλημα, αφού έχει φτάσει στη 18η θέση με 3 μόλις βαθμούς (Δεν πάει άλλο). Έπειτα, στη διοίκηση της γηπεδούχου γίνεται ένας χαμός. Επίσης διώξανε τον προπονητή της και τώρα ψάχνονται. Τέλος, η προϊστορία είναι υπέρ της Ιντερνασιονάλ (3-2, 2-0, 1-0, 2-1, 1-1).

Σημείο: 1
Απόδοση: 1.50 Bet365

Κορίνθιανς - Σάντος

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά συχνά! Το μόνο πρόβλημα που θα έχει η γηπεδούχος, είναι η απουσία του βασικού αμυντικού Αλεσάντρο, ενώ η φιλοξενούμενη δεν θα έχει στη διάθεση της τον Ρομπίνιο, αλλά δεν είναι αισθητή η απουσία του, εφόσον υπάρχει ο Νεϊμάρ, ο οποίος έβαλε 14 γκολ στο Παουλίστα (τοπ.πρωτ.) και ο μέσος Γκάνσο που είναι σε πολύ καλή φόρμα. Στα μεταξύ τους έρχονται συνέχεια Over (7-1, 0-3 , 2-1 , 2-1).

Σημείο: Over 2.5
Απόδοση: 1.60 Bet365


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου