powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Καλησπέρα σε όλους! Ταμείο πήγαμε την προηγούμενη φορά, αφού επαληθεύτηκαν πολύ εύκολα και οι δύο προτάσεις που είχαμε δώσει από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Για σήμερα, έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ελπίζοντας αυτή τη φορά να δικαιωθούμε. Πάμε να τα δούμε:

HERCULES - ALBATHETE: Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν ακόμα για το πέσιμο της καρό σημαίας στη Segunda Liga και η ομάδα της Hercules βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας με 61 βαθμούς. Παιχνίδι κομβικό το αποψινό για την γηπεδούχο ομάδα, μιας και οι άλλες δύο διεκδικήτριες της τρίτης προνομιούχου θέσης, που οδηγεί στην Primera Division, Betis και Cartagena, κερδίσανε αμφότερες τη χθεσινή μέρα αν και ήταν και οι δύο φιλοξενούμενες. Στα δύο τελευταία εντός έδρας η γηπεδούχος ομάδα μετράει ισάριθμες νίκες με το εμφατικό σκορ 4-0, τόσο εναντίον της Cordoba όσο και εναντίον της Salamanca. Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού έφερε 0-0 με την ομάδα της Huelva. Από την άλλη, η ομάδα της Albathete βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την 19η θέση που την ρίχνει κατηγορία. Κοιτώντας κανείς τα αποτελέσματά της εκτός έδρας διαπιστώνει πως στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει, έχει καταφέρει να σκοράρει, ενώ δεν έχει χάσει στους τελευταίους της τέσσερις αγώνες εκτός έδρας. Τελευτάια φορά που αγωνίστηκε ήταν εντός έδρας με την ομάδα της Cordoba, όπου κατάφερε να επικρατήσει με 3-0. Μεγάλο κίνητρο για νίκη από τη γηπεδούχο και φόρμα φιλοξενούμενης με κάνουν να επιλέξω την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Sportingbet 1.95)

SALAMANCA - REAL UNION: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για να κρατηθούν στην κατηγορία, αφού και οι δύο βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Η γηπεδούχος Salamanca βρίσκεται στην 20η θέση με 42 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη στη 19η με ένα μόλις βαθμό περισσότερο. Η Salamanca στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσε ως γηπεδούχος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε αναδείχτηκε ισόπαλη, χωρίς τέρματα με τη Vallecano εκτός έδρας. Η Real Union, τώρα, τον τελευταίο καιρό, φιγουράρει ως η πιο φορμαριμένη ομάδα της κατηγορίας, έχοντας στους τελευταίους της έξι αγώνες, εντός-εκτός έδρας, τέσσερις νίκες και μόλις μία ισοπαλία και μία ήττα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως τόσο δέχεται, όσο και βάζει γκολ, το τελευταίο διάστημα, με πολύ μεγάλη ευκολία (4-3 με Numancia, 2-3 με Huesca), ενώ στα τελευταία της έξι παιχνίδια εκτός έδρας έχει σκοράρει σε όλα έχοντας πετύχει εννιά γκολ!! Έτσι, σήμερα, λόγω των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω πιστεύω πως θα σκοράρουν αμφότερες και οι δύο ομάδες. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Sportingbet 1.85)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου