powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑ...

Καλημέρα σας και καλό μήνα! Την προηγούμενη φορά πήγαμε ταμείο, εφόσον πιάσαμε και τα τρία σημεία.
Σήμερα Τρίτη, έχω διαλέξει δύο παιχνίδια από Ιρλανδία και ένα από Φινλανδία. Για πάμε να δούμε...

ΓΙΑΡΟ - ΤΑΜΠΕΡΕ ΓΙΟΥΝ.

Έχουμε, δύο ομάδες που βάζουν γκολ με το τσουβάλι στα τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η φιλοξενούμενη τα περισσότερα γκολ τα βάζει στα εκτός, ενώ η γηπεδούχος στην έδρα της. Η Τάμπερε βρίσκεται στην έκτη θέση με δέκα βαθμούς, ενώ η Γιάρο βρίσκεται στην ένατη θέση με οκτώ βαθμούς. Στα μεταξύ τους, μέσα στην έδρα της Γιάρο έχουν έρθει ως εξής: (0-0, 1-4, 1-2, 1-3, 0-3).

Σημείο: OVER 2.5
Απόδοση: 2.07 Bet365

ΝΤΕΡΙ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Εδώ έχουμε ιρλανδικό κύπελλο, με την γηπεδούχο να παίζει στη β' Ιρλανδίας και τη φιλοξενούμενη να παίζει α' Ιρλανδίας, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση με 27 βαθμούς. Η Ντέρι πολύ δύσκολα δέχεται γκολ μέσα στην έδρα της, αφού παίζει πολύ αμυντικά και δεν ανοίγεται εύκολα. Από την άλλη μεριά, η Σάμροκ δεν σκοράρει εύκολα μακριά από το γήπεδό της. Στα μεταξύ τους στο παρελθόν, μέσα στην έδρα της Ντέρι, έχουν ως εξής: (0-1, 0-0).

Σημείο: UNDER 2.5
Απόδοση: 1.57 Bet365

ΜΠΡΕΪ - ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Δύο ομάδες, οι οποίες θα παίξουν την 15η αγωνιστική τους στο ιρλανδικό πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος βρίσκεται στη 10η και τελευταία θέση με 5 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στη 6η θέση με 22 βαθμούς. Η Μπρέι δέχεται αδιάκοπα γκολ και μέσα στην έδρα της και εκτός. Από την άλλη, η Μποέμιαν έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και έχει καιρό να ξεσπάσει. Σήμερα της δίνεται η ευκαιρία.

Σημείο: OVER 2.5
Απόδοση: 1.95 Bet365

Καλή τύχη να έχουμε!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου