powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Καλό μήνα σε όλους και καλό καλοκαίρι και επίσημα. Οι φίλοι μας οι Σκανδιναβοί και οι Φινλανδοί συνεχίζουν τα πρωταθλήματά τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην ψυχολογία αυτών των πρωταθλημάτων.


ΚΟΥΟΠΙΟ – ΤΟΥΡΚΟΥ

Αναμέτρηση για την πρώτη κατηγορία της Φιλανδίας. Οι δύο ομάδες παίζουν πολύ ανοικτό ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματά τους. Με πάνω από 2,5 τέρματα λήγουν τα περισσότερα παιχνίδια τους. Σύγκρουση δύο πολύ επιθετικογενών ομάδων και εμείς θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν αμφότερες στην σημερινή της αναμέτρηση.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες   1.75 Betsson

ΛΑΧΤΙ – ΓΙΑΒΑΣΚΙΛΑ

Περίεργη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι αλλοπρόσαλλες. Οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους έχουν μόλις ένα βαθμό και μάλιστα έχουν πετύχει μόλις ένα τέρμα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας (3 νίκες σε 3 ματς) και με ομάδες δυναμικότητας Λάχτι καθαρίζουν εύκολα. Θα πάω κόντρα στις αποδόσεις και θα εμπιστευτώ την φόρμα και την σοβαρότητα της Γιαβάσκιλα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2   3.25 Betsson


ΤΡΟΛΧΑΤΑΝ – ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

Κλείνω τις σημερινές μου προβλέψεις με την αναμέτρηση για την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Για την γηπεδούχο ομάδα το τρένο χάθηκε από νωρίς. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 6 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια χωρίς να πετύχει τέρμα παρακαλώ!!!! Η Λαντσκρόνα έχει την ευκαιρία για ένα εύκολο απόγευμα με τους τρεις βαθμούς που θα την φέρουν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2   2.15 Betsson


Kots

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου