powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ SERIE A..

Καλησπέρα σε όλους. Αν δεν έκανε χθες η Auxerre το 1-2 στο 90' του παιχνιδιού με την Sochaux, σήμερα θα μιλούσαμε για το απόλυτο, αφού τόσο η Getafe, όσο και η Lazio επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις του διπλού και του over 3.5 που είχαμε δώσει. Η πρώτη πολύ εύκολα κέρδισε με 0-3 την Atletico, ενώ στο παιχνίδι της Lazio με την Udinese, η πρόβλεψή μας είχε επαληθευτεί μόλις από το 52ο λεπτό της αναμέτρησης. Πάμε σήμερα να δούμε ποια ματς έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε:

SIENA - INTER: Τελευταία αγωνιστική για τη Serie A με την Inter να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια για πέμπτη συνεχόμενη χρόνια και να της απομένει μονάχα ο τελικός του Champions League, την επόμενη βδομάδα, για το φετινό treble. Η ομάδα του Jose Mourinho βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 79 βαθμούς, δύο μόλις περισσότερους από τη Roma, ενώ η Siena του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, αφού τερμάτισε προτελευταία, στην 19η θέση, με μόλις 31 βαθμούς. Αν το συγκεκριμένο παιχνίδι γινόταν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου δεν θα τραβούσε καθόλου την προσοχή, μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια. Τώρα με τον πρόεδρο της Siena, Massimo Mezzaroma, γνωστό φίλαθλο της Roma, να δηλώνει δημόσια πως θέλει όσο τίποτα να χαλάσει το πάρτι τίτλου της Inter το παιχνίδι αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Μιλάνου ακόμα και με τη δεύτερη ομάδα να κατέβει στο συγκεκριμένο ματς μπορεί να κερδίσει πολύ άνετα την ομάδα του γνωστού μας Alberto Malesani. Σε δηλώσεις που έκανε ο Jose Mourinho για το συγκεκριμένο παιχνίδι είπε πολύ απλά πως δεν έχει κατακτήσει ποτέ του τίτλο τελευταία αγωνιστική και θέλει να το κάνει τώρα. Πιστεύω πως θα καθαρίσει το ματς από την αρχή η Inter, θέλοντας να το κλειδώσει όσο πιο νωρίς γίνεται με σκορ ασφαλείας. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η INTER ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ (Sportingbet 1.75)

ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 0-3 (Sportingbet 7.00)


BARI - FIORENTINA: Αδιάφορο βαθμολογικά ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς και οι δύο. Η ομάδα του Bari, στο τελευταίο ματς της χρονιάς στο γήπεδό της, θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι με νίκη, να ξεπεράσει και την αντίπαλό της στη τελική βαθμολογία. Εντός έδρας η γηπεδούχοι έχουν κερδίσει 12 παιχνίδια, καθόλου άσχημο ποσοστό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στους τελευταίους της αγώνες, εντός και εκτός έδρας έκανε μόνο over. Από την άλλη και η ομάδα της Fiorentina θέλει να κλείσει έστω καλά, μια άσχημη για αυτή χρονιά, με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στους τελευταίους της έξι αγώνες, εντός και εκτός έδρας, αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει πετύχει νίκη, ενώ για το σημερινό ματς αρκετές θα είναι και οι απουσίες της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιστεύω πως στο σημερινό ματς η Bari, αν και αδιάφορο, θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα στο σπίτι της, μπροστά στο κοινό της και να καταφέρει να περάσει στη βαθμολογία την αντίπαλό της Fiorentina, ενώ οι ''Βιόλα'' πιστεύω πως έστω θα καταφέρουν να σκοράρουν γι' αυτό θα πάω με την επιλογή των 2-3 τερμάτων. 2-3 ΓΚΟΛ (Sportingbet 2.10)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ: 2-3 ΓΚΟΛ (Sportingbet 1.90)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου