powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΔΥΑΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...

Καλημέρα σας! Χθες πήγαμε ταμείο και τριπλασιάσαμε τα λεφτάκια μας! Ελπίζω και σήμερα να πάμε ταμείο με μία καλή δυαδούλα!

                                
                                                                                        
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Η Σλοβακία στα προκριματικά τα πήγε πολύ καλά, αφού άφησε πίσω την Τσεχία (σκορ 2-2), την Πολωνία (σκορ 0-1) και την Β.Ιρλανδία (σκορ 0-2), έπειτα ακολούθησαν τρία φιλικά στα οποία δεν τα πήγε και άσχημα. Από την άλλη, η Νέα Ζηλανδία το μόνο αξιόλογο που έκανε είναι ότι πέρασε το Μπαχρέιν στα προκριματικά και κατάφερε να νικήσει τη Σερβία σε ένα από τα τέσσερα φιλικά που έδωσε στο τέλος. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν κάποιον αξιόλογο ποδοσφαιριστή, εκτός αν εξαιρέσουμε τον αμυντικό Martin Skrtel της Σλοβακίας, ο οποίος παίζει στη Λίβερπουλ. Τέλος, πιστεύω ότι επειδή η Νέα Ζηλανδία δέχεται εύκολα γκολ και η Σλοβακία θα κυνηγάει από νωρίς την επίτευξη κάποιου τέρματος, θα μπούνε αρκετά γκολ στον αγώνα.

Σημείο: OVER 2.5

Απόδοση: 2.25 Bet365.com


ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Τα πράγματα σ' αυτόν τον αγώνα και γενικά σ'αυτόν τον όμιλο είναι πολύ δύσκολα, αφού ο όμιλος είναι γνωστός ως "Group of Death". Ο Drogba έπειτα από έναν τραυματισμό, που του συνέβη σε ένα φιλικό παιχνίδι είναι αμφίβολος για το αν ξεκινήσει βασικός. Από την άλλη, η Πορτογαλία θα παραταχθεί με όλα τα βασικά στελέχη της και ένα απ' αυτά είναι ο Ρονάλντο. Έπειτα, η άμυνα της Ακτής με Toure και Eboue είναι πολύ σφιχτή και η Πορτογαλία δύσκολα σκοράρει! Επιπλέον, σήμερα και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα γιατί μετά θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στη Βραζιλία. Τέλος, σύμφωνα με τα παραπάνω, πιστεύω πως θα λήξει ισόπαλος ο αγώνας.

Σημείο:

Απόδοση: 3.20 Bet365.com


Καλή τύχη να 'χουμε και σήμερα!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου