powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΡΙΣΚΟ...

Καλημέρα φίλοι μου! Χθες μας κρέμασε μόνο το over 2.5 της Σλοβακίας, το οποίο έληξε 1-1, ενώ η Πορτογαλία ήρθε εύκολα Χ. Σήμερα θα προτείνουμε μία ρισκαδόρικη τριάδα που όποιος θέλει μπορεί να την ακολουθήσει και με σύστημα 2/3.

ΟΝΔΟΥΡΑ - ΧΙΛΗ

Η ομάδα της Ονδούρας θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο παγκόσμιο κύπελλο μετά από 28 χρόνια. Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει από τότε, απλώς ευελπιστεί να πάει πέρα από την φάση των ομίλων, με την προϋπόθεση ότι θα νικήσει την Χιλή. Από την άλλη, η Χιλή έχει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία στο παγκόσμιο κύπελλο, αφού μέχρι τώρα έχει συμμετάσχει εφτά φορές. Έπειτα έχει τις δυνατότητες να περάσει από τους ομίλους και να προχωρήσει, εφόσον νικήσει την Ονδούρα και φέρει ένα καλό αποτέλεσμα με την Ελβετία. Τέλος, επειδή η Ονδούρα έχει πολύ μέτρια άμυνα και η Χιλή σκοράρει αρκετά συχνά θα κινηθώ με το over 2.5, που δίνει μεγάλη απόδοση και αξίζει το ρίσκο.

Σημείο: OVER 2.5
Απόδοση: 2.67 Bet365.com

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 

Οι Ελβετοί έχουν συμμετάσχει ήδη εννιά φορές στο Mundial και το ύφος του ποδοσφαίρου που παίζουνε είναι ιδιαίτερο και διαφορετικό σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Αν έχουν τύχη και καταφέρουν να θεσπίσουν νωρίς το παιχνίδι τους μπορεί να κάνουν κάτι καλό. Από την άλλη, ο δρόμος της Ισπανίας στο Mundial θα είναι μακρύς και στην επόμενη φάση θα έρθει αντιμέτωπη με τη Βραζιλία ή την Πορτογαλία. Έπειτα, οι ποδοσφαιριστές δήλωσαν ότι αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν και σ' αυτό το Mundial θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και ίσως γράψουμε άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Τέλος, πιστεύω ότι οι Ισπανοί θα κερδίσουν, αλλά οι Ελβετοί δεν θα δεχτούν πάνω από 2-3 γκολ.

 Σημείο: 2-3 γκολ
 Απόδοση: 1.95 Bet365.com

ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Εδώ έχουμε έναν δύσκολο όμιλο που στο τέλος δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου έχουν από έναν βαθμό. Έπειτα, η Ν. Αφρική και η Ουρουγουάη κατάφεραν και πήρανε βαθμούς από τις δύο δυνατές ομάδες του ομίλου. Οπότε, πιστεύω και αυτό το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, όπως και τα δύο προηγούμενα. Στο αυριανό θα κριθούν πολλά, εφόσον είτε η Γαλλία, είτε το Μεξικό πιστεύω πως θα νικήσει και στην τελευταία αγωνιστική θα κριθούν τα πάντα, όπου όλες οι ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση. (Σενάριο πριν την τελευταία αγωνιστική: Μεξικό 4 βαθμούς, Ν. Αφρική 2 βαθμούς, Ουρουγουάη 2 βαθμούς, Γαλλία 1 βαθμό)

Σημείο: X 
Απόδοση: 3.10 Bet365.com

Καλή τύχη αλάνια!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου