powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Δυναμικά ξεκίνησε χθες βράδυ η δεύτερη αγωνιστική του παγκοσμίου κυπέλλου με την Ουρουγουάη να επικρατεί άνετα με 0-3 επί της Νοτίου Αφρικής με τον Diego Forlan να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Ελπίζουμε, λοιπόν, σε ανάλογη συνέχεια, μιας και ο πρώτος γύρος, ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερο θέαμα και με σχετικά λίγα γκολ. Για σήμερα έχουμε τα δεύτερα παιχνίδια στον όμιλο που συμμετέχει και η Εθνική μας, όπως επίσης και την αναμέτρηση της Γαλλίας με το Μεξικό, το βράδυ, από τον πρώτο όμιλο. Πάμε, λοιπόν να δούμε τι ακριβώς έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Στο Soccercity η Αργεντινή φιλοξενεί την ομάδα της Νοτίου Κορέας, με το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι απολύτως ξεκάθαρο. Μετά το πρώτο τους νικηφόρο παιχνίδι οι Αργεντίνοι θέλουν σήμερα με νίκη να ξεκαθαρίσουν τόσο με την υπόθεση πρόκριση, όσο και με την πρώτη θέση του ομίλου. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Νιγηρία κατάφεραν και πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Heinze, μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Diego Maradona είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν και περισσότερα τέρματα, αλλά ο τερματοφύλακας της Νιγηρίας, ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα, σταματούσε σχεδόν τις περισσότερες προσπάθειές τους. Από την άλλη, οι Κορεάτες επικράτησαν της εθνικής μας στο πρώτο τους παιχνίδι με 2-0, παίζοντας πολύ γρήγορο και δυνατό ποδόσφαιρο. Για σήμερα πιστεύω πως δεν θα καταφέρουν να πάρουν κάτι καλό έχοντας αντίπαλο την πολύ καλύτερή τους Αργεντινή. Παρ' όλα αυτά, το κύριο ποντάρισμά μου θα αφορά για ακόμα μια φορά ειδικό στοίχημα, επιλέγοντας ως anytime scorer το Lionel Messi, αφού όπως έδειξε και από το πρώτο παιχνίδι με τη Νιγηρία παίρνει πάνω του πολλές φάσεις και αν σταθεί λιγάκι πιο τυχερός σήμερα πιστεύω πως θα σκοράρει. Ως δεύτερη επιλογή θα πάρω τον άσσο της Αργεντινής από το ημίχρονο, που δίνει αρκετά καλή απόδοση. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ANYTIME SCORER MESSI (Bet365 1.95) / ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ: 1/1 (Bet365 2.25)

ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ: Απάντηση αναμένεται και από τις δύο ομάδες, σήμερα, στο Bloemfontein, μετά από τις ήττες και των δύο στην πρώτη αγωνιστική. Το σημερινό παιχνίδι, λοιπόν, θα είναι τελικός και για τις δύο, με τη χαμένη να αποχαιρετά πρόωρα την υπόθεση πρόκριση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει σήμερα να δώσει απαντήσεις, μετά την πολύ άσχημη εμφάνιση με τη Νότια Κορέα. Χωρίς πολλά λόγια, εκτιμώ πως με αλλαγές τόσο στην τακτική, όσο και σε παίχτες που ετοιμάζει ο Otto Rehhagel, η ελπίδα του να αποκομίσουμε κάτι θετικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πιο ορατή. Λόγω του ότι την τελευταία αγωνιστική θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την Αργεντινή, η οποία ακόμα και αδιάφορη μπορεί να μας κερδίσει σχετικά εύκολα, στο σημερινό απιχνίδι οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να μην χάσουν, έτσι ώστε να μην τερματίσουμε με το απόλυτο μηδέν. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X (Bet365 3.25)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου