powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΑΔΑ: ΧΙΛΗ - ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Β.ΚΟΡΕΑ...

Καλημέρα σας! Σήμερα θα προτείνω μία δυάδα. Όποιος θέλει την ακολουθεί, με όσα χρήματα θέλει.
Εδώ γράφουμε, επειδή το γουστάρουμε αυτό που κάνουμε. Άμα πιστεύει κάποιος ότι είμαστε άσχετοι, επειδή έχουμε πάει μερικούς κουβάδες τώρα τελευταία, μπορεί ευχαρίστως να μην μπαίνει καθόλου στο blog μας. Υπάρχουν πολλά άλλα blogs και sites που μπορεί ο καθένας να να ειρωνεύεται και να κράζει. Εμείς πάντα θα προσπαθούμε το καλύτερο για εσάς και όποιος θέλει μας ακολουθεί!

ΧΙΛΗ - ΕΛΒΕΤΙΑ


Εδώ έχουμε δύο ομάδες που έχουν τρεις βαθμούς η κάθε μια. Η Χιλή κέρδισε την Ονδούρα με 1-0 και η Ελβετία κέρδισε την Ισπανία 1-0 κάνοντας την έκπληξη.  Από την άλλη οι Χιλιανοί με τους Isla, Fernandez, Sanchez, Beausejour παίξανε πολύ ωραία απέναντι στην Ονδούρα, που θα μπορούσαν να την είχαν νικήσει με παραπάνω γκολ αν είχανε καλύτερα τελειώματα. Οι Ελβετοί είχαν δύο τραυματίες: τον Alex Frei και Behrami, οι οποίοι είναι και οι δύο αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι.


Τέλος, πιστεύω πως η Χιλή θα παίξει ωραία, θα το πάρει το παιχνίδι και μάλιστα δεν θα δεχτεί γκολ, επειδή στο επόμενο παιχνίδι παίζει με την Ισπανία, όπου θα έχει δύσκολο έργο.


Σημείο: 1 και Να μην δεχτεί γκολ η Χιλή
Απόδοση: 2.30 Bet365.com και 2.25 Bet365.com

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Β.ΚΟΡΕΑ


Η Πορτογαλία θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, γιατί μετά ακολουθεί το παιχνίδι με τη Βραζιλία. Στον προηγούμενο αγώνα είχε έρθει ισόπαλη (0-0) με την Ακτή Ελεφαντοστού, που δεν έκανε καλή εμφάνιση. Από την άλλη, η Β.Κορέα πιστεύω πως δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση, αν και στο παιχνίδι με τη Βραζιλία δεν τα πήγε και άσχημα. Το τελειωτικό χτύπημα το έκανε ο Maicon με το απίστευτο γκολ, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι ήταν εσκεμμένο. Τέλος, πιστεύω πως στο παιχνίδι θα μπουν λίγα γκολ, γιατί η Πορτογαλία δεν σκοράρει συχνά και η Β.Κορέα εξίσου το ίδιο.


Σημείο: UNDER 2.5
Απόδοση: 1.66 Bet365.com


Καλή τύχη αλάνια μου!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου