powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ 2...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Πολύ χάλια, στοιχηματικά, πήγε η χθεσινή μέρα, αφού η Αγγλία στο παιχνίδι με την Αλγερία πολύ απλά δεν βλεπόταν. Σχεδόν καμία ευκαιρία, άθλιο θέαμα, μηδαμινή κατοχή, καθόλου δημιουργία, μηδέν πρωτοβουλία, πολύ κακό, βαρετό και χωρίς ουσία ποδόσφαιρο!!! Και όλα αυτά από μία ομάδα που πολλοί την ήθελαν φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ποιό τρόπαιο ρε μάγκες που δεν μπορείτε να βγάλετε ευκαιρία με αντίπαλο την Αλγερία!! Παλέψτε για τη δεύτερη θέση, τώρα, τελευταία αγωνιστική με τη Σλοβενία, έτσι που τα καταφέρατε!!! Τα οικονόμησαν για τα καλά χθες οι Μπουκ, αφού όχι μόνο εμείς, αλλά ο περισσότερος κόσμος έπαιξε, δυστυχώς, οτιδήποτε υπέρ των Άγγλων. Για σήμερα θα απέχω από τη διοργάνωση του Mundial, επιλέγοντας τρία παιχνίδια από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Πάμε να τα δούμε:

REAL UNION - HERCULES: Τελευταία αγωνιστική για τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τις δύο ομάδες να θέλουν αμφότερες το ματς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, απέχοντας τρεις μόλις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και το αποψινό παιχνίδι θεωρείται άκρως κομβικό, έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Χρειάζεται σίγουρα τη νίκη μέσα στην έδρα της και συνδυασμό αποτελεσμάτων από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Πολύ καλά τα ποσοστά της εντός έδρας τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, αφού έχει τρεις νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη Hercules βρίσκεται στην τρίτη, προνομιούχο θέση της βαθμολογίας με 68 βαθμούς, ακριβώς όσους έχει και η τέταρτη Betis. Αναγκαστική, λοιπόν, η νίκη και για τη φιλοξενούμενη ομάδα, έχοντας πάντα στο αυτί της και στον αγώνα της Betis με τη Levante, μιας και όλα θα κριθούν σε αυτή την τελευταία αγωνιστική. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 1.80)

VILLAREAL B - SALAMANCA: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον σε αυτό το ματς μιας και η γηπεδούχος βρίσκεται στη έκτη θέση της βαθμολογίας με 61 βαθμούς, αδιάφορη πλέον, ενώ η φιλοξενούμενη Salamanca παλεύει για τη σωτηρία της, αφού βρίσκεται στη 18η, προνομιούχο θέση, με 49 βαθμούς, ένα μόλις περισσότερο από τη 19η Las Palmas. Αρκετά πιο φορμαρισμένη η φιλοξενούμενη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, έχοντας τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (3-2-1), ενώ η φιλοξενούμενη Salamanca μετράει αντίστοιχα τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη (1-2-3). Καθαρά λόγω κινήτρου θα επιλέξω τη νίκη της φιλοξενούμενης. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (Bet365 1.83)

ELCHE - SOCIEDAD: Αδιάφορο τελείως παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που σκέφτονται από τώρα τις διακοπές τους. Από τη μία η γηπεδούχος βρίσκεται στην 7η θέση με 60 βαθμούς, δείχνοντας τις τελευταίες αγωνιστικές την πλήρη αδιαφορία της, μετρώντας τρεις συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη η φιλοξενούμενη Socieadad μαζεύοντας εννέα βαθμούς τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές με τρεις διαδοχικές νίκες βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία, πρωταθλήτρια, περιμένοντας την επόμενη χρονιά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια της Primera Division. Ένα παιχνίδι, λοιπόν, το σημερινό, που πολύ απλά πρέπει να γίνει. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOAL (Bet365 1.85)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου