powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ...

Καλησπέρα σας! Χθες για ένα γκολ θα είχαμε το απόλυτο με 10.00 απόδοση. Aν το σουτ του Ρούνεϊ δεν έβρισκε το δοκάρι και μάτωνε το διχτάκι θα είχαμε πάει ταμείο. Σήμερα θα προτείνω μία δυάδα που είναι αρκετά πιθανή:





ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα κάνουν ότι μπορούν στο σημερινό παιχνίδι ώστε να μην έχουν την ίδια τύχη με τους Γάλλους. Πολλοί παίχτες έχουν αμφιβολίες και προβλήματα με την τακτική που ακολουθεί ο Μαρτσέλο Λίπι στα παιχνίδια του Mundial μέχρι τώρα. Σήμερα, σ' αυτό το σημαντικό παιχνίδι ενδέχεται να μην ξεκινήσουν οι βασικοί Marchisio και Gilardino, με αντικαταστάτες τους τον Canoranesi και Pazzini. Από την άλλη, η Σλοβακία θα παλέψει όσο μπορεί, μαζί με το αστέρι της, τον Marek Hamsik, ο οποίος αγωνίζεται στη Νάπολη.

Σημείο: 2 και Να μην δεχτεί γκολ η Ιταλία
Απόδοση: 1.57 Bet365.com και 1.83 Bet365.com

ΔΑΝΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ

Η Δανία θέλει μόνο νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση. Στον προηγούμενο αγώνα τα πήγανε πολύ καλά, αφού κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να νικήσουν 2-1 το Καμερούν. Ο Bendtner δήλωσε στον τύπο πως "η Ιαπωνία είναι μία πολύ καλή και αμυντική ομάδα, αλλά πιστεύω πως έχουμε ένα πιο δυνατό σύνολο, ώστε να καταφέρουμε να τη νικήσουμε". Τέλος και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πετύχουν γκολ, αλλά μία πιστεύω θα καταφέρει να βάλει και αυτή θα είναι η Δανία.

Σημείο: UNDER2.5 και Να μην δεχτεί γκολ η Δανία
Απόδοση: 1.66 Bet365.com και 2.62 Bet365.com

Θα τα χωρίσω σε δύο δυάδες: 
1) 2 Ιταλία και Under2.5 Δανία (για φόρτωμα)
2) Να μην δεχτεί γκολ η Ιταλία και η Δανία (για χαλαρά πονταρίσματα)

Καλή τύχη παίδες!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου