powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ...

Καλησπέρα! Δεν τα κατάφερε τελικά η εθνική μας να περάσει στον επόμενο γύρο, αν και άντεξε στην πίεση των Αργεντίνων για εβδομήντα εφτά ολόκληρα λεπτά. Μας στοίχησε δυστυχώς, όπως όλα έδειξαν η ήττα στο πρώτο παιχνίδι με τους Νοτιοκορεάτες, αφού με μια εμφάνιση ανάλογη των επόμενων παιχνιδιών ίσως τώρα να ήμαστε στην επόμενη φάση. Στοιχηματικά, μας τα χάλασε η πρόβλεψη των 2-3 γκολ της Νιγηρίας με τη Νότιο Κορέα, μιας και ήρθε ισόπαλο με 2-2. Επιτυχημένη η πρόβλεψη της κατάταξης στον όμιλό μας έστω, μιας και είχαμε δώσει 1η την Αργεντινή και 2η τη Νότια Κορέα (http://betrace.blogspot.com/2010/06/mundial.html). Παρά ένα λεπτό, δυστυχώς, θα πιάναμε και τη δεύτερη πρόβλεψή μας, αυτή του ομίλου της Αγγλίας (τα χάλασε στο φίλο TsiRi δυστυχώς), αν οι Αμερικάνοι δεν σκόραραν στο 91' της αναμέτρησης με την Αλγερία. Για σήμερα έχω επιλέξει να ποντάρω στο παιχνίδι της Παραγουάης με τη Νέα Ζηλανδία, βάζοντας τα λεφτά μου σε ειδικό στοίχημα και πιο συγκεκριμένα σε επιλογή ημίχρονο-τελικό. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ: ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 4, ΙΤΑΛΙΑ 2, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 2, ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1. Πάμε να δούμε τι ακριβώς έχουμε επιλέξει:

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Ένα πόντο χρειάζεται η τυπικά γηπεδούχος Παραγουάη με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία, έτσι ώστε να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ένας πόντος που πιθανόν να είναι και αρκετός για να τους φέρει μόνους πρώτους στην πρώτη θέση, κάτι που θα τους φέρει αντιμέτωπους στη συνέχεια με μία εκ των Ιαπωνία ή Δανία, αποφεύγοντας έτσι το εμπόδιο της Ολλανδίας. Από την άλλη, οι Νεοζηλανδοί βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης έχοντας προς το παρών δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1), τόσο με τη Σλοβακία όσο και με την Ιταλία. Έχοντας, λοιπόν τους ίδιους βαθμούς με την Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία αναζητά σήμερα τη νίκη ή ακόμα την ισοπαλία, αν μονάχα έρθει ισόπαλο με λιγότερα τέρματα το παιχνίδι της Ιταλίας με τη Σλοβακία για να περάσουν αυτοί στην επόμενη φάση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Παραγουάη κερδίζοντας σήμερα το απόγευμα τερματίζει στην πρώτη θέση, χωρίς να την ενδιαφέρει καθόλου τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Κάτι τέτοιο θα την φέρει αντιμέτωπη στην επόμενη φάση με μία από τις Δανία ή Ιαπωνία, έχοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προχωρήσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία τους σχετικά εύκολα, μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν αποτελεί φόβητρο. Για σήμερα, λοιπόν, θα ποντάρω στο Χ Ημίχρονο-1 Τελικό, αφού πιστεύω πως τόσο οι Παραγουανοί δεν θα βιαστούν να σκοράρουν, όσο και πως οι Νεοζηλανδοί θα καταφέρουν έστω στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά να μη δεχτούν κάποιο τέρμα, έτσι ώστε να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκριση στην επανάληψη, χωρίς, εν τέλει, να μπορέσουν να τα καταφέρουν. Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ / 1 ΤΕΛΙΚΟ (Stanjames 4.50)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου