powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ MUNDIAL...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Πολύ καλά τα πήγαμε την τελευταία φόρα στις προβλέψεις μας, μιας και καταφέραμε το απόλυτο με 4/4 επιλογές στα βασικά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου, ενώ στα μπασκετικά πέρασε πολύ εύκολα το διπλό του Παναθηναϊκού και χάσαμε μονάχα τους πόντους του Pecovic. Ελπίζουμε, λοιπόν, σε ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια. Σχεδόν μία ημέρα απέμεινε για την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και μελετώντας τους οχτώ ομίλους και τις ομάδες που βρίσκονται στον καθένα, βγάλαμε κάποια σημεία για στοιχήματα διαρκείας, όσον αφορά τις ομάδες που πρόκειται να προκριθούν στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Πρόκειται για αρκετά ρισκαδόρικες επιλογές, με πολύ καλές αποδόσεις, στηριζόμενες κυρίως σε διαίσθηση, εμπεριέχοντας, παρ' όλα αυτά, πάντα, κάποια λογική. Πάμε, λοιπόν, να τις δούμε:

8ος ΟΜΙΛΟΣ (ΧΙΛΗ - ΟΝΔΟΥΡΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ): Εύκολα μπορεί να προβλέψει κανείς πως στον συγκεκριμένο όμιλο το πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης είναι ομάδα της Ισπανίας. Σε όλες σχεδόν τις στοιχηματικές εταιρίες παρουσιάζεται ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, κάτι απολύτως φυσιολογικό, αν δει κανείς το ρόστερ της ομάδας. Η Ονδούρα πιστεύω πως θα τερματίσει εύκολα στην τελευταία θέση του ομίλου μιας και πρόκειται για την πιο αδύναμη ομάδα από τις τέσσερις, ενώ όσον αφορά τη δεύτερη προνομιούχο θέση θα επιλέξω τη Χιλή, μιας και πιστεύω πως είναι καλύτερη της Ελβετίας, έχοντας πιο δεμένη ομάδα και ένα πολύ καλό και αξιόλογο προπονητή (Marcelo Bielsa). Αξίζει να σημειωθεί πως στο προηγούμενο Mundial δεν είχε δώσει το παρών, μιας και δεν είχε καταφέρει να προκριθεί, ενώ στα φετινά φιλικά προετοιμασίας τα πήγε πολύ καλά, αφού κατάφερε να μη χάσει σε κανένα, εκτός αυτού με τη Βραζιλία, παίζοντας σε όλα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ στα προκριματικά του Mundial πήγε εξίσου καλά τερματίζοντας πίσω από τη Βραζιλία. Τέλος, ευνοείται και από το πρόγραμμα της πρώτης φάσης, αφού ξεκινάει με ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι με την Ονδούρα, ενώ την τρίτη και τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, που λογικά θα είναι αδιάφορη. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1η ΙΣΠΑΝΙΑ - 2η ΧΙΛΗ (Bet365 2.10)

6ος ΟΜΙΛΟΣ (ΙΤΑΛΙΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ): Τελευταία του ομίλου, πολύ λογικά πάντα, θα τερματίσει η Νέα Ζηλανδία, αφού βρίσκεται πολύ χαμηλότερα σε δυναμικότητα, τόσο από Ιταλία, όσο και από Παραγουάη και Σλοβακία αντίστοιχα. Τώρα για τις άλλες τρεις θέσεις όλα είναι ανοιχτά. Η τωρινή παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιταλία με τον Marcello Lippi στον πάγκο, δεσπόζει ως η πιο δυνατή, θεωρητικά, ομάδα του 6ου ομίλου, η οποία, έχοντας και την πιο βαριά φανέλα από τις άλλες τρεις, πιστεύω μεν πως θα περάσει, αλλά όχι σαν πρώτη, μιας και δεν με έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει. Ανάμεσα στην Παραγουάη και στη Σλοβακία πιστεύω περισσότερο τους Παραγουανούς, μιας και φαίνονται καλύτερα φτιαγμένοι για διοργανώσεις τέτοιου τύπου. Τέλος, εκτιμώ πως στο εναρκτήριο παιχνίδι ανάμεσα στην Ιταλία και την Παραγουάη, οι Παραγουανοί θα καταφέρουν έστω να μη χάσουν. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1η ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - 2η ΙΤΑΛΙΑ (Bet365 5.00)

3ος ΟΜΙΛΟΣ (ΑΛΓΕΡΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΗΠΑ): Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και στον 3ο όμιλο με την Αγγλία να υπερέχει σε όλους τους τομείς από τις άλλες τρεις ομάδες. Εύκολη πρώτη θέση, λοιπόν, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Fabio Capello. Εύκολη και η πρόβλεψη της τελευταίας θέσης στον όμιλο, μιας και η Αλγερία είναι μακράν η χειρότερη ομάδα από τις άλλες τρεις και αν, τουλάχιστον, καταφέρει να πάρει έστω και ένα βαθμό θα θεωρείται επιτυχία. Για τη δεύτερη προνομιούχο θέση, ανάμεσα στην ομάδα της Σλοβενίας και αυτή των ΗΠΑ, θα ρισκάρω, βάση αποδόσεων, επιλέγοντας την πρώτη, τόσο λόγω προγράμματος (1η αγωνιστική με Αλγερία, 3η αγωνιστική με Αγγλία), όσο του ότι, στα play-off κατάφερε να αποκλείσει τη Ρωσία του μεγάλου, τωρινού προπονητή της εθνικής Τουρκίας, Guus Hiddink, αποδεικνύοντας έτσι πως είναι ικανή ακόμα και για μεγαλύτερη διάκριση. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1η ΑΓΓΛΙΑ - 2η ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Bet365 4.50)

2ος ΟΜΙΛΟΣ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ - ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ): Φτάσαμε και στον όμιλο της Εθνικής μας, με το φαβορί για την πρώτη θέση να είναι απολύτως ξεκάθαρο και ακούει στο όνομα Αργεντινή. Όσον αφορά τη δεύτερη θέση, πιστεύω πως θα την πάρουν οι Νοτιοκορεάτες, μιας και έχουν ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, εκτιμώντας, δυστυχώς, πως την πρώτη αγωνιστική, το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, θα καταφέρουν, έστω και δύσκολα, να μας κερδίσουν (μακάρι να βγω ψεύτης). Από την άλλη, η ομάδα της Νιγηρίας, αν και φαβορί, βάση αποδόσεων, για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, δεν την πιστεύω για σπουδαία πράγματα στον όμιλο, αφού και στα φιλικά που έδωσε δεν έδειξε κάτι σπουδαίο, παίζοντας πολύ μέτριο ποδόσφαιρο. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - 2η ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ (Bet365 5.50)

* Οι επιλογές στην Bet365 βρίσκονται στην κατηγορία ''ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΜΙΛΩΝ''

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε...!!!


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου