powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Καλησπέρα σε όλους. Καθόλου άσχημα δεν τα πήγαμε τη χθεσινή μέρα μιας και επιβεβαιώθηκαν τα δύο από τα τρία σημεία που είχαμε δώσει. Μας χάλασε το απόλυτο μόνο η Sociedad, η οποία που δεν ήρθε under μιας και κατάφερε να περάσει με 1-3 από την έδρα της Cadiz. Πάμε να δούμε τι ακριβώς έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε για σήμερα Κυριακή:

SANDEFJORD - STABAEK: 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας με τη γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται μόνη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, έχοντας προς το παρών δέκα ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη!! Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές, μετρώντας επίσης έντεκα συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να χάσει και από τη νεοφώτιστη Haugesund με 2-0. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην 7η θέση με 19 βαθμούς μετρώντας συνεχόμενες νίκες στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Κοιτώντας κανείς την προϊστορία των δύο ομάδων με γηπεδούχο την ομάδα της Sandefjord διαπιστώνει πως όλα τα ματς που έχουν δώσει, έχουν έρθει over [2-1 (2004), 3-1 (2005), 2-3 (2006), 1-3 (2008)] και goal/goal. Θα πάω με την επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες απόψε, μιας και βλέπω να σκοράρει επιτέλους και η γηπεδούχος. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 1.66)

REAL UNION - LEVANTE: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, γνωρίζοντας πολύ καλά πως, αν χάσει σήμερα, μετά τις χθεσινές νίκες των Salamanca και Μurcia, αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες υποβιβασμού. Εντός έδρας η γηπεδούχος μετράει φέτος εφτά νίκες, εφτά ισοπαλίες και πέντε ήττες (7-7-5), ενώ τις έξι τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (4-1-1), ενώ την τελευταία αγωνιστική έχασε από τη Salamanca εκτός έδρας με 3-0. Από την άλλη η φιλοξενούμενη Levante βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 68 βαθμούς βλέποντας την Betis, μετά τη χθεσινή της νίκη, να την πλησιάζει στον ένα βαθμό. Χρειάζεται, λοιπόν τη νίκη η Levante απόψε μιας και μπορεί εύκολα πλέον να βγει εκτός της προνομιούχου τριάδας που οδηγεί στην άνοδο. Με τα βαθμολογικά περιθώρια να έχουν στενέψει για τους γηπεδούχους και θέλοντας τη νίκη η φιλοξενούμενη προβλέπω πως θα γίνει ένα ανοιχτό ματς σήμερα, γι' αυτό θα πάω με την επιλογή των πολλών τερμάτων. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOAL (Sportingbet 1.95)


INTERNACIONAL - PALMEIRAS: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 1.80)  (ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ X2) (Bet365 2.20)


ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ): N. PEKOVIC OVER 12.5 POINTS (Sportingbet 1.85)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ): ΔΙΠΛΟ (ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ) (Sportingbet 1.95)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου