powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΨΑΓΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ...

Καλησπέρα! Καθόλου καλά δεν τα πήγαμε την τελευταία φορά, μιας και δεν πέρασε η βασική μας πρόταση από το πρωτάθλημα Βραζιλίας, που είχαμε δώσει. Για σήμερα, Σάββατο, έχουμε επιλέξει τρία παιχνίδια από τη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, ελπίζοντας αυτή τη φορά να πάμε καλύτερα. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε:

VILLAREAL B - HUESCA: Τρεις αγωνιστικές απομένουν ακόμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη γηπεδούχο να βρίσκεται στην 7η θέση με 60 βαθμούς και τη φιλοξενούμενη στη 18η, ισοβαθμώντας, ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού, με τη Salamanca. Με την τελευταία να αναμετράται νωρίτερα με την ήδη υποβιβασμένη και αδιάφορη Castellon, η ομάδα της Huesca χρειάζεται έστω να μη χάσει απόψε από τη σχετικά αδιάφορη γηπεδούχο, έτσι ώστε να διατηρήσει ακέραιες της ελπίδες της για σωτηρία. Την τελευταία αγωνιστική έχασε εντός έδρας από την πολύ καλύτερη Betis, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στους τελευταίους της έξι αγώνες που έδωσε εντός-εκτός σημείωσε από μία νίκη και μια ισοπαλία και έχασε τέσσερις φορές (1-1-4). Παρ' όλα αυτά, στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε κατάφερε έστω να σκοράρει τουλάχιστον από μία φορά. [Σκόραρε τόσο με την πρώτη Levante (1-1), όσο και με την τρίτη Hercules 0-2)]! Από την άλλη, η γηπεδούχος Villareal B, τόσο στα έξι τελευταία ματς που έχει δώσει στο σπίτι της, όσο και στα έξι τελευταία εντός-εκτός παιχνίδια της, έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα!!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν μπορώ να εξηγήσω πως, ενώ στην επιλογή under/over 2.5 goal δίνεται ως φαβορί η επιλογή του under με απόδοση 1.67, στην επιλογή των συνολικών τερμάτων στον αγώνα δίνεται ως φαβορί τα περισσότερα από δύο με απόδοση 2.10, έναντι 3.50 (ακριβώς δύο) και 2.88 (κάτω από δύο) (Stanjames)!!! Θα επιλέξω, λοιπόν, την επιλογή των 2-3 τερμάτων, για να είμαι καλύτερα καλυμμένος, ό,τι και να γίνει στο παιχνίδι. 2-3 ΓΚΟΛ (Bet365 1.95)

CELTA - TARRAGONA: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν εξασφαλισμένες όσον αφορά τη υπόθεση παραμονή, μιας και η γηπεδούχος βρίσκεται στη 10η θέση με 49 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη στη 14η με 48 βαθμούς, απέχοντας από την επικίνδυνη 19η θέση τρεις βαθμούς. Κοιτώντας κανείς τα αποτελέσματα της Celta εντός έδρας διαπιστώνει πως έχει καταφέρει να σκοράρει στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ενώ τα τρία τελευταία ματς εντός έδρας ήταν νικηφόρα για αυτή. Από την άλλη, η ομάδα της Tarragona κατάφερε να πέσει αρκετά χαμηλά από τα αποτελέσματα που έχει φέρει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες κατάφερε να συγκεντρώσει μονάχα ένα βαθμό!!! Τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει ούτε καν να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και έτσι πιστεύω πως θα το κάνει απόψε. Πιστεύω, λοιπόν, πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Sportingbet 1.90)

ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 1-1 (Βολεύει η ισοπαλία και τις δύο ομάδες, η γηπεδούχος έχει να αναδειχτεί ισόπαλη για έξι αγωνιστικές, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ήττες και τέλος λόγω προϊστορίας, στην οποία, τόσο πριν δύο χρόνια, όσο και πρόπερσι οι δύο ομάδες είχανε φέρει 1-1). (Sportingbet 6.50)

CADIZ - SOSIEDAD: Η γηπεδούχος βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, δύο μόλις μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η γηπεδούχος είναι στη δεύτερη θέση με 68 βαθμούς, με την τρίτη Hercules να είναι τέσσερις βαθμούς πίσω. Εδώ, θα πάω με την επιλογή του under 2.5 goal, κοντράροντας και την όποια προϊστορία έχουν σε over 2.5 goal οι δύο ομάδες, αφού παρατηρώντας κανείς την πορεία των δύο ομάδων φέτος διαπιστώνει πως από τη μία η γηπεδούχος Cadiz, στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει εντός-εκτός, δεν έχει καταφέρει ποτέ να βάλει περισσότερα από δύο τέρματα (!!!) ενώ η Sociedad στους δώδεκα τελευταίους της αγώνες που έχει δώσει εκτός έδρας έχει μόνο under, ενώ στα δέκα τελευταία εντός-εκτός δεν έχει καταφέρει, ποτέ και αυτή με τη σειρά της, να σκοράρει περισσότερα από δύο τερματα. (0 με Cordoba, 1 με Hercules, 0 με Huelva, 0 με Albathete, 1 με Cartagena, 1 με Vallecano, 0 με Real Union, 0 με Castellon, 0 με Betis, 2 με Villareal B.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOAL (Bet365 1.925)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου