powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΔΥΑΔΑ BRASILERAO...

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους! Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου, με εννέα μέρες να απομένουν για τη μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση, που θα προσελκύσει τα βλέμματα σε όλη τη γη. Μέχρι τότε θα ασχοληθούμε με διάφορα πρωταθλήματα, έως ότου διακόψουν κι αυτά για το Mundial. Την τελευταία φορά πιάσαμε τη μία από τις δύο προβλέψεις που είχαμε δώσει για τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, μιας και η Real Union δεν κατάφερε να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά και αυτή με τη σειρά της. Για σήμερα έχουμε επιλέξει δύο παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και άλλα δύο, μπασκετικά, ξεχωριστα πονταρίσματα. Πάμε να τα δούμε:

PRUDENTE - ATLETICO GOIANIENSE: Έκτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Η μεν Prudente βρίσκεται στη 17η θέση με πέντε βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη τα πηγαίνει ακόμα χειρότερα, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει μονάχα ένα βαθμό στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Κοιτώντας κανείς τα αποτελέσματα των δύο ομάδων βγάζει το συμπέρασμα πως δέχονται γκολ με σχετικά μεγάλη ευκολία. Από τη μία, η γηπεδούχος στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει, στο ένα κέρδισε με 4-0 την Atletico Mineiro και στο άλλο αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Corinthians. Αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο της παιχνίδι που έδωσε εκτός έδρας με την Palmeiras δεν σκόραρε (0-0) γι' αυτό το λόγο πιστεύω θα το κάνει σήμερα. Από την άλλη η Atletico Goianiense δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί η χαρά της νίκης, χάνοντας και την προηγούμενη αγωνιστική με 1-3 εντός έδρας, στο τοπικό ντέρμπι, από τη Goias, επιβεβαιώνοντας προς το παρών τα προγνωστικά που τη θέλουν φαβορί για υποβιβασμό. Παρ' όλα αυτά κατάφερε για ακόμα μία φορά να σκοράρει και πιστεύω το ίδιο θα κάνει και απόψε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOAL (Bet365 1.70)

PALMEIRAS - FLAMENGO: Μεταμεσονύχτιο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ισοπαλίες την προηγούμενη αγωνιστική. Η γηπεδούχος Palmeiras έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Prudente, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μιας και στο προηγούμενο είχε χάσει με 1-0 στο κλασικό ντέρμπι με τη Sao Paulo εκτός έδρας. Έτσι, πέντε αγωνιστικές από την έναρξη του Campeonato βρίσκεται στην 7η θέση με οχτώ βαθμούς. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη και περσινή πρωταθλήτρια Flamengo την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τη Gremio, αποτέλεσμα που την έφερε στη 10η θέση με έξι βαθμούς. Σε δύο παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και ένα για το Copa Libertadores έχει καταφέρει να σκοράρει και στα τρία, ενώ στα τελευταία εφτά παιχνίδια που έχει δώσει εντός-εκτός σε όλες τις διοργανώσεις φέτος έχει σκοράρει σε όλα!! Πιστεύω πως θα σκοράρει τόσο η Palmeiras, αφού δεν το έχει κάνει εδώ και δύο αγωνιστικές, όσο και η Flamengo για τους λόγους που ειπώθηκαν παραπάνω. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Sportingbet 1.60)

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ): OVER 151.5 ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ (Sportingbet 1.90)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ): ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.5 ΠΟΝΤΟΥΣ (Stanjames 1.53)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου