powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ MUNDIAL...

Καλημέρα σε όλους! Πρεμιέρα είχαμε χθες στο παγκόσμιο κύπελλο με τα δύο ματς, τόσο αυτό της Νότιας Αφρικής με το Μεξικό, όσο και της Ουρουγουάης με τη Γαλλία να αναδεικνύονται ισόπαλα. Πολύς κόσμος ξεκίνησε θετικά, στοιχηματικά, μιας και οι ισοπαλίες και στα δύο παιχνίδια ήταν άκρως φυσιολογικά αποτελέσματα και είχαν παιχτεί αρκετά. Σήμερα, Σάββατο, διεξάγονται τρία παιχνίδια, με το ένα από αυτά να είναι και της εθνικής μας, η οποία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας στο Port Elizabeth το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νοτίου Κορέας. Τα άλλα δύο παιχνίδια είναι αυτό της Αργεντινής με τη Νιγηρία και της Αγγλίας με τις ΗΠΑ. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι ακριβώς έχουμε αποφασίσει να ποντάρουμε:

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί, γενικότερα, από πολλούς, πως η πιθανότητα να ξεκινήσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας στο παγκόσμιο κύπελλο είναι μεγάλη, λόγω αντιπάλου. Παρ' όλα αυτά, απόψε θα επιλέξω να κοντράρω την εθνική μας, μιας και δεν πιστεύω στο θετικό αποτέλεσμα (μακάρι να είμαι λάθος). Οι σημερινοί μας αντίπαλοι στοχεύουν κι αυτοί με τη σειρά τους, όσο εμείς στο σημερινό παιχνίδι, γνωρίζοντας πολύ καλά πως με τυχόν νίκη και αρνητικό αποτέλεσμα (κάτι πολύ φυσιολογικό) της Νιγηρίας, στο επόμενο χρονικά παιχνίδι, αποκτούν προβάδισμα για την δεύτερη θέση. Πρόκειται για ομάδα που το βασικό της προτέρημα είναι το σημείο, που αδυνατεί η δική μας ομάδα και δεν είναι άλλο από το γρήγορο ποδόσφαιρο. Εκεί ακριβώς πιστεύω πως θα χτυπήσουν σήμερα το παιχνίδι οι Νοτιοκορεάτες, βρίσκοντας έτσι αρκετούς δρόμους προς την εστία μας. Από την άλλη, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Otto Rehhagel θα προσπαθήσει εκμεταλλευτεί τα στημένα της ομάδας, μιας και στο συγκεκριμένο τομέα υπερτερούμε αρκετά. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Κορεάτες στα προκριματικά για το Mundial ήταν αήττητοι, ενώ στα φιλικά προετοιμασίας που δώσανε δεν πήγανε άσχημα, μιας και κερδίσανε με το ίδιο σκορ (2-0) την Ακτή Ελεφαντοστού, την Ιαπωνία και τον Ισημερινό, ενώ χάσανε με 0-1 από την πολύ ανώτερη Ισπανία και από τη Λευκορωσία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από την άλλη, δεν πήγε καθόλου καλά στην στα παιχνίδια προετοιμασίας, αφού ηττήθηκε από την Παραγουάη με 0-2 και ήρθε ισόπαλη 2-2, με τους, πολύ πιο αδύναμους, Βορειοκορεάτες. Θα ποντάρω στην επιλογή της ισοπαλίας στο ημίχρονο και στη νίκη των Κορεατών στο δεύτερο, μιας και πιστεύω πως δεν θα καταφέρουν να σκοράρουν οι δύο ομάδες στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ: Χ/1 (Stanjames 7.00)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΙΓΗΡΙΑ: Το δεύτερο, χρονικά, παιχνίδι του ομίλου, που συμμετέχει και η εθνική μας ομάδα, με το φαβορί εδώ να είναι απολύτως ξεκάθαρο και δεν είναι άλλο από την ομάδα της Αργεντινής. Η ομάδα του Diego Maradona δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να στραβοπατήσει στην πρώτη αγωνιστική, έτσι ώστε να τελειώνει όσο το δυνατό γρηγορότερα, τόσο με την υπόθεση πρόκριση, όσο και με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Άφθονο το ταλέντο από τους Αργεντίνους, οι οποίοι θέλουν από την αρχή του παιχνιδιού να δείξουν σε όλους ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο. Από την άλλη, η ομάδα της Νιγηρίας πρόκειται γαι ένα σύνολο που διαθέτει πείρα, ταχύτητα και αρκετά καλή τεχνική και θα προσπαθήσει σίγουρα για το καλύτερο, χτυπώντας κυρίως σε αντεπιθέσεις, στις οποίες μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Πιστεύω πως το over 2.5 goal μπορεί να επιβεβαιωθεί εύκολα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ακόμα και μόνο από την ομάδα της Αργεντινής. Εκτιμώντας πως είναι πιθανό να σκοράρουν και οι Νιγηριανοί, θα πάω με την επιλογή να σημειωθούν περισσότερα από τρία τέρματα στο παιχνίδι. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 3.5 GOAL (Stanjames 3.00)



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου