powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ...

Καλησπέρα. Τέλος και η νοκ άουτ φάση των ''16'' στο παγκόσμιο κύπελλο, με τα ζευγάρια των προημιτελικών να έχουν διαμορφωθεί πλέον ως εξής: ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΚΑΝΑ / ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ, οι νικητές των οποίων συναντιούνται στους τέσσερις της διοργάνωσης και ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ / ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ, με τους νικητές και εδώ να βρίσκονται αντιμέτωποι στον άλλο ημιτελικό. Χθες δεν πήγαμε καλά στοιχηματικά, μιας και στο βραδινό παιχνίδι της Ισπανίας με την Πορτογαλία δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας, ενώ στο Παραγουάη-Ιαπωνία, πιάσαμε τη μία από τις δύο προβλέψεις μας, μιας και δεν κατάφεραν να προκριθούν οι Ιάπωνες στη διαδικασία των πέναλτι. Διάλειμμα δύο ημερών μέχρι τη συνέχεια, τώρα, με τις επιλογές μας για σήμερα να στρέφονται προς τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε:

VASBY - LJUNGSKILE: Παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική, της δεύτερης κατηγορίας του Σουηδικού πρωταθλήματος, με τη γηπεδούχο ομάδα να είναι προτελευταία, στη 15η θέση, με 8 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην 5η θέση με 20 βαθμούς. Κοιτώντας κανείς τα αποτελέσματα των δύο ομάδων τελευταία διαπιστώνει πως από τη μία, η γηπεδούχος Vasby στα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσε έχει φύγει ηττημένη στα πέντε από αυτά, μετρώντας πέντε διαδοχικές ήττες τελευταία, ενώ εντός έδρας, τα στατιστικά της δεν είναι καθόλου καλά, αφού στα εφτά τελευταία της παιχνίδια έχει χάσει στα έξι από αυτά (!!!). Παρ' όλα αυτά, στις τελευταίες της αναμετρήσεις δείχνει κάποια σημάδια ανάκαμψης, καταφέρνοντας να σκοράρει στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Δεν θα πάω, λοιπόν, με κάποιο σημείο, αλλά με την επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ευνοούμενος από το ότι η φιλοξενούμενη δεν κατάφερε να σκοράρει την τελευταία αγωνιστική και σε συνδυασμό με την τραγική άμυνα της γηπεδούχου, πιστεύω θα το κάνει σήμερα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 1.80)

KUOPIO - TAMPERE UNITED: Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η φιλοξενούμενη το τελευταίο διάστημα, έχοντας συγκεντρώσει στα τελευταία της έξι παιχνίδια δώδεκα βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες (3-3-0). Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ η γηπεδούχος είναι στην 8η θέση με 14 βαθμούς. Η Kuopio μετράει δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και σήμερα θέλει να προσπαθήσει να ανακάμψει. Θα πάω σ' αυτό το παιχνίδι με την επιλογή των 2-3 τερμάτων, επηρεασμένος και από την ευνοϊκή προϊστορία (2004: 0-2, 2005: 0-2, 2007: 1-1, 2008: 1-2). ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOAL (Bet365 1.95)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου