powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΝΑΕΙ Η ARGENTINA...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Αποχή είχαμε χθες από το στοίχημα, μιας και μας κράτησαν εκτός διάφορες υποχρεώσεις με τις σπουδές μας. Ολλανδία - Ουρουγουάη, λοιπόν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών και σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε και τις άλλες δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν. Ανατροπή από την Ολλανδία χθες, που άφησε εκτός συνέχειας ένα εκ των φαβορί, Βραζιλία, ενώ το βραδινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Γκάνα έβγαλε νικητή μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι, αφού πρώτα είχαν γίνει απίστευτα πράγματα στην παράταση του αγώνα. Για σήμερα, πρώτο κατά σειρά διεξάγεται το παιχνίδι Αργεντινή - Γερμανία. Πάμε να δούμε τι ακριβώς έχουμε επιλέξει:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Στο Green Point του Cape Town διεξάγεται σήμερα το απόγευμα ο τρίτος προημιτελικός του παγκοσμίου κυπέλλου. Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως πρόωρος τελικός και δικαίως, μιας και οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές σε τελικό, μοιραζόμενες τα τρόπαια, ενώ πριν τέσσερα χρόνια είχαν ξανασυναντηθεί στον προημιτελικό, όπου νικήτρια είχε αναδειχτεί η Γερμανία στη διαδικασία των πέναλτι. Σήμερα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Maradona, δίνει το δυσκολότερο, έως τώρα, παιχνίδι του παγκοσμίου κυπέλλου. Μέχρι τώρα οι Αργεντίνοι μετράνε τέσσερις διαδοχικές νίκες, στα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα και θέλουν όσο τίποτα να συνεχίσουν και σήμερα το σερί τους. Από την άλλη, τα ''πάντσερ'', μετά το εμφατικό 4-1 εναντίον της Αγγλίας, έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν στην πρόκριση και σήμερα, απέναντι στην Αργεντινή, όπως ακριβώς έγινε άλλωστε και το 2006. Ο Joachim Lev γνωρίζει πολύ καλά πως δεν χρειάζεται να είναι αυτός που θα κυνηγήσει το παιχνίδι από την αρχή, μιας και σε τυχόν κενό στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, η ''αλμπισελέστε'' μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ. Αναμένεται, έτσι, να παρατάξει την ομάδα του με το κλασσικό 4-5-1, στηριζόμενος κυρίως σε αντεπιθέσεις, κάτι που του χάρισε άλλωστε και δύο γκολ στο παιχνίδι με την Αγγλία. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως αυτοί που θα χαμογελάσουν, εν τέλει, θα είναι οι παίχτες του Diegito, μιας και η διαφορά κλάσης σε προσωπικό επίπεδο παιχτών είναι αρκετά μεγαλύτερη απ' ότι αυτή των Γερμανών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ / 1 ΤΕΛΙΚΟ (Unibet 6.25)
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-0 (Unibet 12.50)

Υ.Γ: Καλύτερη απόδοση στο ημίχρονο/τελικό στη Unibet, η οποία πολύ πιθανόν να είναι και αυτή, εκτός των άλλων, στην παρέα μας από το Φθινόπωρο.


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου