powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BRASILEIRAO...

Καλημέρα σε όλους. Δεν τα πήγαμε καλά, στοιχηματικά, την τελευταία φορά, μιας και τα δύο σημεία που είχαμε δώσει από Σκανδιναβία δεν περάσανε. Σήμερα, Τετάρτη, διεξάγεται η 8η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει κάποια σημεία που αξίζουν να τα ποντάρουμε. Θα τα χωρίσουμε σε δύο ξεχωριστές δυάδες, έτσι ώστε να αυξηθούν περισσότερο οι πιθανότητές επιτυχίας. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι ακριβώς έχουμε επιλέξει:

1η ΔΥΑΔΑ

SAO PAULO - AVAI: Παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας με τη γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη στη 13η θέση με 8 βαθμούς. Παρατηρώντας κανείς την πορεία των ομάδων, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, διαπιστώνει πως η μεν Sao Paulo, τις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έχει δώσει εντός-εκτός έδρας, έχει σημειώσει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες (3-1-2), ενώ η φιλοξενούμενη Avai έχει σημειώσει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες (1-2-3). Αξίζει να αναφερθεί πως η γηπεδούχος, σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει στο γήπεδό της, μέχρι τώρα, έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλους. Από την άλλη η φιλοξενούμενη τις τελευταίες αγωνιστικές είχε παρουσιάσει πολύ άσχημο πρόσωπο, μιας και εκτός του ότι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να συγκεντρώσει μονάχα ένα βαθμό, δεν κατάφερε να σκοράρει σε καμία από αυτές, συμπληρώνοντας έτσι τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή στη ομάδα, πιστεύω να λειτουργήσει υπέρ της ψυχολογίας των παικτών και να καταφέρουν, έστω, να σκοράρουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL) (Bet365 2.00)

FLAMENGO - BOTAFOGO: Η γηπεδούχος, Flamengo, βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη, Botafogo, ισοβαθμεί και αυτή με τη γηπεδούχο και βρίσκεται στην 8η θέση. Τα στατιστικά των δύο ομάδων από την αρχή του πρωταθλήματος είναι ακριβώς τα ίδια, έχοντας σημειώσει η κάθε μία από δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες (2-3-2). Κοιτώντας κανείς την προϊστορία των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια, διαπιστώνει πως στα τρία τελευταία τους παιχνίδια (2006, 2007, 2008) είχαν αναδειχτεί ισόπαλες. Γιατί, λοιπόν, να μην γίνει κάτι ανάλογο και σήμερα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ (Bet365 3.30)

2η ΔΥΑΔΑ

GOIAS - VASCO DA GAMA: Αρκετά μεγάλη η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων, μιας και η γηπεδούχος, Goias, βρίσκεται στην 7η θέση με 10 βαθμούς (3-1-3), ενώ η φιλοξενούμενη Vasco da Gama είναι στην προτελευταία, 19η θέση, με μόλις 5 βαθμούς (1-2-4). Η Goias, έχει συγκεντρώσει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές εννιά βαθμούς, με τρεις διαδοχικές νίκες, έχοντας πετύχει συνολικά εφτά γκολ, ενώ έχει δεχτεί από ένα γκολ σε κάθε ένα από αυτά τα τρία παιχνίδια. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη μετράει δύο συνεχόμενες ήττες από Guarani (0-1) και από τη Santos (4-0), χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει σε καμία από αυτές. Κοιτώντας κανείς την προϊστορία των δύο ομάδων διαπιστώνει πως τα έξι από τα εφτά παιχνίδια, που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες, έχουν έρθει πολύ εύκολα over (από το 2001-2004: 2-4, 3-1, 3-2, 4-3, 2006: 2-3, 2004: 2-3)!!! Εκτιμώντας, έτσι, πως σε αυτό θα βοηθήσει απόψε και η Vasco da Gama, θα πάω για ακόμα μια χρονιά με την επιλογή των πολλών τερμάτων, ελπίζοντας να δικαιωθούμε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOAL (Bet365 1.80)

CEARA - CORINTHIANS: Ντέρμπι κορυφής μεταξύ ομάδων που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ισόβαθμες με 17 βαθμούς. Η γηπεδούχος Ceara, αν και νεοφώτιστη, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, καταφέρνοντας να παίρνει επαγγελματικές νίκες με χαμηλά σκορ, που όπως και να έχει της δίνουν πάντα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Απόψε, κόντρα στην Corinthians, θα έχει αρκετά δύσκολο έργο, μιας και οι φιλοξενούμενοι θα θέλουν σίγουρα να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν θα πάω με κάποιο σημείο, αλλά με την επιλογή των 2-3 τερμάτων, μιας και πιστεύω πως το παιχνίδι είναι μεταξύ under και over. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ (Bet365 1.95)

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε...


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου