powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Πρωταθλήτρια κόσμου για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχτηκε χθες η εθνική ομάδα της Ισπανίας, επικρατώντας της Ολλανδίας με 0-1. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στα έξτρα λεπτά της παράτασης, μιας και στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0. Δεν επιβεβαιώθηκε έτσι το χθεσινό μας ποντάρισμα, αν και το παιχνίδι, βγήκε εύκολα under στην κανονική διάρκεια και θα μπορούσε στο τέλος να μας πληρώσει αν ο Villa ή ο Sergio Ramos δεν έχαναν απίστευτες ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο. Τέλος, λοιπόν, το Mundial και σιγά σιγά ξαναμπαίνουμε στο ρυθμό των σκανδιναβικών πρωταθλημάτων. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για σήμερα:

DEGERFORS - SYRIANSKA: Παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική, της δεύτερης κατηγορίας, του σουηδικού πρωταθλήματος με τη γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη στην 5η με τρεις βαθμούς λιγότερους. Η Degerfors θα επιδιώξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την επιστροφή στις νίκες, μιας και στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε, εκτός έδρας, από την ομάδα της Ljungskile με 2-0, βάζοντας έτσι τέλος στο σερί τεσσάρων αγωνιστικών που είχε σημειώσει μόνο νίκες. Παρ' όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως στη έδρα της αποκτάει σημαντική δύναμη, μιας και στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει εντός, έχει σημειώσει έξι διαδοχικές νίκες!! Από την άλλη, η φιλοξενούμενη Syrianska, φαίνεται να δυσκολεύεται αρκετά εκτός έδρας, αφού στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει εκτός, έχει χάσει στα τρία από αυτά, ενώ στα άλλα δύο κατάφερε να επικρατήσει εναντίον ομάδων χαμηλότερης δυναμικότητας, όπως της Jonkopings και της Falkenberg. Αναμένουμε, λοιπόν, από τη γηπεδούχο ομάδα να επιστρέψει και πάλι στις νίκες απόψε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (Bet365 2.40)

ODD GRENLAND - VALERENGA: Παιχνίδι που ολοκληρώνει την 16η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Η Odd Grenland βρίσκεται στην 11η θέση με 21 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη Valerenga στην 3η θέση με 28 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι, στα έξι τελευταία τους παιχνίδια που έχουν δώσει για το πρωτάθλημα, εντός-εκτός, μετράνε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα (3-2-1), με την ήττα να σημειώνεται την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τη Viking. Εντός έδρας, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, έχει καταφέρει να κερδίσει μονάχα το ένα, ενώ στα υπόλοιπα αναδείχτηκε ισόπαλη. Από την άλλη, η Valerenga τις τελευταίες έξι αγωνιστικές εντός-εκτός έδρας έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλίες και μία ήττα (4-1-1), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος, στις έντεκα προηγούμενες αγωνιστικές, έχει σκοράρει στις δέκα από αυτές!! Τέλος, παρατηρούμε πως στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει καταφέρει να σκοράρει συνολικά δέκα τέρματα. Προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων από το 2001: 1-3, 3-1, 2-4, 2-2, 3-2, 1-4 και το 2008 είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 2-2. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: VALERENGA ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ (Bet365 3.00)

Υ.Γ: Η δεύτερη επιλογή βρίσκεται στην κατηγορία 1ο/2ο Ημίχρονο ---> Να Σκοράρει Και Στα Δύο Ημίχρονα


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου