powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΨΗΣ...!!!

Καλησπέρα σε όλους. Η μεγάλη στιγμή, ανάδειξης παγκόσμιου πρωταθλητή, έφτασε. Απόψε, λοιπόν, στο Soccer City του Johanesburg θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που ποτέ ξανά στην ιστορία τους δεν έχουν κατακτήσει το τρόπαιο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να το πράξουν, απόψε το βράδυ. ''Ευρωπαϊκός τελικός'', λοιπόν, απόψε, ανάμεσα σε δύο φιναλίστ που δίκαια βρίσκονται στο υψηλότερο σκαλοπάτι βάσει των επιδόσεών τους, τόσο από την αρχή του Mundial, όσο και στη φάση των προημιτελικών-ημιτελικών. Ισορροπημένος τελικός, για πολλούς, που στο τέλος του θα χαμογελάσει αναγκαστικά ένας εκ των δύο. ''Οράνιε'' ή ''Φούριος Ρόχας'' λοιπόν..??? Πάμε να δούμε τι ακριβώς έχουμε επιλέξει:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ: Οι τυπικά γηπεδούχοι Ολλανδοί, παίζοντας περισσότερο ποδόσφαιρο ουσίας παρά θεάματος, παραμένουν αήττητοι, μιας και από την αρχή της διοργάνωσης μετράνε μόνο νίκες. Στη φάση των ομίλων βρέθηκαν αντιμέτωποι με την Ιαπωνία, τη Δανία και το Καμερούν τερματίζοντας μόνοι πρώτοι με τρεις διαδοχικές νίκες. Στη φάση των ''16'', ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο των Σλοβάκων, ενώ στα προημιτελικά έκαναν κάτι που δύσκολα θα περίμενε κανείς και δεν είναι άλλο από τη μεγάλη ανατροπή-πρόκριση εναντίον της πολύ δυνατής Βραζιλίας. Τέλος στον ημιτελικό βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μαχητική Ουρουγουάη, όπου με τη νίκη της με 2-3, ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Απουσιολόγιο λευκό για τους ''Οράνιε'', μιας και επιστρέφουν οι τιμωρημένοι De Long και Van Der Wiel. που εξέτισαν τις ποινές τους στον ημιτελικό με την Ουρουγουάη και έτσι ο Bert Van Marwijk θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Από την άλλη τώρα, οι ''Φούριος Ρόχας'', όντας το θεωρητικό φαβορί στο συγκεκριμένο αγώνα και όχι άδικα, θα προσπαθήσουν απόψε το βράδυ μετά από ευρωπαϊκοί πρωταθλητές, να αναδειχθούν και παγκόσμιοι. Η ομάδα του Vicente Del Bosque ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο κύπελλο με ήττα από την Ελβετία (0-1), αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ενώ στη συνέχεια με δύο διαδοχικές νίκες εναντίον της Ονδούρας (2-0) και της Χιλής (1-2), κατάφερε και πέρασε ως πρώτη από τον όμιλό της. Στη συνέχεια, τόσο στη φάση των ''16'', όσο στον προημιτελικό και ημιτελικό, με το αγαπημένο της, επαγγελματικό σκορ, 1-0, τόσο με Παραγουάη, όσο με Πορτογαλία και Γερμανία, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν και οι Ισπανοί στον αποψινό τελικό, μιας και εκτός του μόνιμου για το Mundial, Raul Albiol, θα παραταχθεί με την ίδια, λογικά, ενδεκάδα που έπαιξε στον ημιτελικό με τη Γερμανία. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η μάχη για τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης μεταξύ του David Villa  και του Wesley Sneijder οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση των σκόρερς, έχοντας πετύχει από τέσσερα γκολ ο καθένας. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων από την αρχή του παγκοσμίου κυπέλλου, αναμένω απόψε ένα τελικό, αρχικά πολύ κλειστό, που θα κριθεί κυρίως στις λεπτομέρειες. Με το παγκόσμιο κύπελλο να λείπει από τη συλλογή των Ισπανών, αναμένεται οι ''Φούριος Ρόχας'' να δώσουν τα πάντα για να το κατακτήσουν. Κάτι τέτοιο εκτιμώ έστω πως θα γίνει αρκετά δύσκολα, πιστεύοντας έτσι και στα λίγα τέρματα στο παιχνίδι. Θα πάω, λοιπόν, με την ομάδα της Ισπανίας, εκτιμώντας πως, έστω και στις λεπτομέρειες, υπερτερεί των Ολλανδών και δεν θα αφήσει έτσι την ευκαιρία κατάκτησης του πρώτου παγκοσμίου κυπέλλου για αυτή, να πάει χαμένη. ΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΩΝ ΚΑΙ UNDER 2.5 GOAL (Bet365 3.50)

Υ.Γ 1: Η επιλογή βρίσκεται στην κατηγορία Γκολ ---> Αποτέλεσμα / Σύνολο Γκολ

Υ.Γ 2: Για ξεχωριστό ποντάρισμα αξίζει το Ημίχρονο / Τελικό: ΙΣΟΠΑΛΙΑ / ΙΣΠΑΝΙΑ (Bet365 4.50)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου