powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους. Δεν κέρδισε το φαβορί και στις δύο εκπλήξεις που είχαμε δώσει τη χθεσινή μέρα, αλλά από την άλλη, δεν έκατσε και η επιλογή του διπλού, που θα μας πλήρωνε για τα καλά, μιας και τα δύο παιχνίδια λήξαν ισόπαλα, 0-0. Καθόλου άσχημες, λοιπόν, οι χθεσινές μας προσεγγίσεις, μιας και παρ' όλο που δεν πληρωθήκαμε, προβλέψαμε, έστω την γκέλα δύο φαβορί, βάσει αποδόσεων. Για σήμερα, Δευτέρα, αν και έχουμε πολύ λίγα παιχνίδια στο στοιχηματικό κουπόνι, έχουμε επιλέξει μια δυάδα για ποντάρισμα. Πάμε, λοιπόν, να τη δούμε:

TAMPERE UNITED - OULU: Παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος, με τη γηπεδούχο Tampere να βρίσκεται στην 6η θέση με 19 βαθμούς (5-4-4), ενώ η φιλοξενούμενη, Oulu, είναι στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς (4-2-7). Η γηπεδούχος μετά το φυσιολογικό στραβοπάτημα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Helsinki, όπου ηττήθηκε με 3-1, θέλει σήμερα να ξαναγυρίσει στις νίκες, απέναντι σε μια αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητας όπως είναι η Oulu και λογικά θα τα καταφέρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (Bet365 1.75)


TROMSO - LILLESTROM: Παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 17η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας, του νορβηγικού πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος, Tromso, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς (9-4-3), ενώ η φιλοξενούμενη, Lillestrom, είναι στην 9η θέση με 23 βαθμούς (5-8-3). Κοιτώντας κανείς τα αποτελέσματα της γηπεδούχου διαπιστώνει πως τελευταία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, έχοντας συγκεντρώσει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, εντός-εκτός έδρας, μονάχα δύο βαθμούς, έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης από τη 13 αγωνιστική, που κέρδισε, εντός έδρας την ομάδα της Valerenga με 2-1. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη έχει, κι αυτή με τη σειρά της πολύ καιρό να κερδίσει στο πρωτάθλημα, μιας και τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Έτσι, θα προσπαθήσει σήμερα να εκμεταλλευτεί την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται, τελευταία, η ομάδα της Tromso και να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί, πως στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, στο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στην έδρα της Lillestrom, νικητές είχαν φύγει οι γηπεδούχοι, με 2-0.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ (Bet365 3.30)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου