powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΔΥΟ ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΣΚΑΣΟΥΝ...ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!

Καλησπέρα σε όλους. Πολύ καλά, στοιχηματικά, τα πήγαμε τη χθεσινή μέρα, αφού τόσο ο φίλος Kots, όσο και εμείς με τις βραδινές προτάσεις από το πρωτάθλημα Βραζιλίας, είχαμε το απόλυτο. Τόσο το goal/goal της Vitoria Bahia με τη Sao Paulo (3-2), που είχε περάσει ήδη από το ημίχρονο, όσο και ο άσσος τής Vasco da Gama εναντίον της Atletico Paranaense (3-1) επιβεβαιώθηκαν πολύ εύκολα και μας έστειλαν, έτσι, στο ταμείο. Για σήμερα, Κυριακή, οι επιλογές μας θα είναι δύο αουτσάιντερ, τα οποία θα παιχτούν με σχετικά λίγα χρήματα, σε δύο μονά, ξεχωριστά πονταρίσματα. Αρκετά μεγάλες αποδόσεις, που αν επιβεβαιωθούν θα πληρώσουν για τα καλά. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τα παιχνίδια:

MOLDE - SANDEFJORD: Παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του νορβηγικού πρωταθλήματος, μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Από τη μία, η Molde βρίσκεται στη 13η θέση με 17 βαθμούς (4-5-7), ενώ η φιλοξενούμενη, Sandefjord, είναι στην τελευταία, 16η θέση (1-3-12), έχοντας συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς. Τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη συμπλήρωσε η γηπεδούχος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την Aalesund (0-0) ήταν το πρώτο παιχνίδι, για φέτος που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη, αν και έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 21/3 δείχνει τις τελευταίες αγωνιστικές σημάδια ανάκαμψης, μιας και παλεύει αρκετά όλα τα παιχνίδια (εντός με Stabaek 1-1, εκτός με Rosenborg 1-0, εντός με Start 1-2). Με αντίπαλο σήμερα μια ομάδα, που δεν πηγαίνει καθόλου καλά τελευταία, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να ξαναγυρίσει στις νίκες, μετά από πολύ καιρό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (Bet365 7.00) 



GAIS - ATVIDABERGS: Παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος με τη γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται στην 9η θέση με 17 βαθμούς (4-5-5), ενώ η φιλοξενούμενη στην προτελευταία, 15 θέση, με 12 βαθμούς (3-3-8). Παρατηρώντας την πορεία της γηπεδούχου, Gais, τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, εντός-εκτός έδρας, διαπιστώνει πως έχει καταφέρει να σημειώσει μονάχα ένα τέρμα (1-1 με Djurgarden, εκτός έδρας, την 11η αγτωνιστική), μετρώντας, τελευταία, εκτός των άλλων και δύο διαδοχικές ήττες. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη, Atvidabergs προέρχεται και αυτή με τη σειρά της από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Παρ' όλα αυτά, έχει καταφέρει ανεξαρτήτως αποτελέσματος να σκοράρει τις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές εντός-εκτός έδρας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, πριν τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, μετρούσε σε τέσσερις αγώνες, τρεις νίκες και μία ισοπαλία, στατιστικά καθόλου άσχημα. Θα πάω, λοιπόν, και εδώ με την επιλογή-έκπληξη του διπλού, ελπίζοντας πως η φιλοξενούμενη Atvidabergs, εκμεταλλευόμενη τις όποιες αδυναμίες της γηπεδούχου Gais, θα είναι αυτή που θα ξαναγυρίσει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (Bet365 5.00)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου